1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Energiaturg.ee avas soodsad elektripaketid kõigile tarbijatele
Energiaturg.ee avas soodsad elektripaketid kõigile tarbijatele

Energiaturg.ee avas soodsad elektripaketid kõigile tarbijatele

Pirmin Tamm
Foto: Energiaturg.ee

Sõltumatu hinnavõrdlusportaal Energiaturg.ee valis elektripaketi ja –müüja vahetuskampaania Energiatunnel raames osalenud elektrimüüjate pakkumistest välja kõige soodsamad paketid, mille seast on võimalik alates reedest valida endale sobiv elektripakett lisaks kampaaniaga liitunutele nüüd ka kõigil teistel era- ja äritarbijatel.

Energiaturg.ee juhtiva analüütiku Pirmin Tamme sõnul osutusid elektrimüüjate paketihinnad Energiatunneli kampaania tulemusel soodsamaks kui avalike hinnakirjade järgi keskmised paketihinnad kõige aktiivsemal lepingute sõlmimise perioodil elektrituru avanemise eel ning tänu sellele õnnestus portaalil elektrimüüjatega läbirääkimiste teel teha need paketid kättesaadavaks kõigile tarbijatele. “Energiatunneli elektripakettide pakkumised kehtivad vaid 30. aprillini, mistõttu peaksid tarbijad kiirustama oma praeguse elektripaketi ja Energiatunneli pakutava elektrihinna võrdlemisega, mida saab teha portaali iseteeninduskeskkonnas,“ ütles Tamm.

Tema sõnul tasub kõigil tarbijatel oma praegust ostuhinda Energiatunneli pakutavaga võrrelda, kuna valdav osa tarbijaid on personaalsete pakkumiste küsimise asemel sõlminud oma elektrilepingud avalike hinnakirjade põhjal, mille keskmistest paketihindadest on Energiatunneli elektripaketid ka avatud turul seni soodsaimad.

Energiatunneli raames sõlmitav uus elektrileping saaks hakata kehtima 1. juunist. Vana elektrilepingu saab vajadusel samuti lõpetada otse Energiaturg.ee portaali iseteeninduskeskkonnas.

Head Uudised GoodNews