1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tallinnas toimub suur tasuta elektroonikatööstuseseminar
Tallinnas toimub suur tasuta elektroonikatööstuseseminar

Tallinnas toimub suur tasuta elektroonikatööstuseseminar

Eesti Elektroonikatööstuste Liit korraldab Tallinnas 2. detsembril valdkonna suurseminari, kus rahvusvahelised eksperdid ja ettevõtted annavad ülevaate kõrgtehnoloogilistest elektroonikatootmise teenustest ja arengust Euroopas.

Liidu juhi Arno Kolgi sõnul tutvustab seminar nii Euroopa kui ka Eesti elektroonikatööstuse võimalusi ja arengut kogu väärtusahela raames. “Täna on Eesti elektroonikaettevõtete juurde koondunud tipptasemel tehniline kompetents, mis võimaldab Eestil pakkuda rahvusvahelistele turgudele tarku tooteid ja olulist lisandväärtust elektroonikasektori teenustes,” kirjeldas Kolk ja lisas, et sealjuures pakuvad kodumaised ettevõtted täna väärtust nii erinevate sektorite suurkorporatsioonidele kui ka alles alustavatele idufirmadele.

Seminaril jagab kogemusi Euroopa elektroonikatööstusest Saksa analüütikaekspert Dieter Weiss. Põhjamaade elektroonikatootmise praktikatele keskendub telekommunikatsiooniettevõte Huawei. Võrdluspilti Moldova elektroonikasööstusest pakub sealse elektroonikatootjateliidu president Marcel Varlan. Sektori kohalikud ettevõtted pakuvad ülevaadet elektroonikatööstusest Eestis ja räägivad lähemalt nii targa keskkonna loomisest, tootearendusest, käsimontaažist digiajastul kui ka logistika väljakutsetest. Üritus lõpeb paneeldiskussiooniga.

Head Uudised GoodNews