1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tartu ettevõtlusnädal toob huvilisteni uutmoodi programmi
Tartu ettevõtlusnädal toob huvilisteni uutmoodi programmi

Tartu ettevõtlusnädal toob huvilisteni uutmoodi programmi

Traditsiooniline Tartu ettevõtlusnädal toimub tänavu 2.-6. oktoobril ning keskendub mõttele, et ettevõtlus on kunst. Mitmekesine tasuta üritustega programm pakub põnevat kuulamist ja töötubasid.

Foto: Mana Kaasik

Ettevõtluskunstid kuuluvad iga ambitsioonika ettevõtja pagasisse. Olgu selleks töötajate hoidmine, toote või teenusega väärtuse loomine või muutlikus majanduses navigeerimine.

Seekordsest programmist leiab lisaks Tartu ettevõtluse tugistruktuuride teemadele ka ettekandeid, milles jagavad kogemusi juba edukalt toimetavad, aga ka alles alustavad ettevõtjad. “Ettevõtlusnädal on koht, kus leida üles oma ettevõtluspisik, saada julgustust ja inspiratsiooni ning uusi teadmisi valdkonnas edukalt toimetamiseks,” ütles Tartu linna uusmajanduse valdkonnajuht Ketter Ojakivi.

Ettevõtlusnädal on koht, kus leida üles oma ettevõtluspisik, saada julgustust ja inspiratsiooni ning uusi teadmisi valdkonnas edukalt toimetamiseks.

Nädala jooksul saavad huvilised külastada põnevaid Tartus tegutsevaid ettevõtteid, kuulda kogemuslugusid läbipõlemistest ja ettevõtte algusaastatest, osaleda praktilistes töötubades, koguda näpunäiteid efektiivsema meeskonnatöö kohta ja palju muud. Samuti sukelduvad arutelud praegusesse majandusolukorda ning ettevõtluse rahastamise maailma.

  • Kogu Tartu ettevõtlusnädala programmi ja info leiab Tartu.ee!
Head Uudised GoodNews