1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TASUTA KOOLITUS I Viis kindlat sammu, kuidas kaitsta oma säästusid ja varasid majanduskriisi olukorras
TASUTA KOOLITUS I Viis kindlat sammu, kuidas kaitsta oma säästusid ja varasid majanduskriisi olukorras

TASUTA KOOLITUS I Viis kindlat sammu, kuidas kaitsta oma säästusid ja varasid majanduskriisi olukorras

Homme kell 18 teeb rahalise vabaduse ekspert ja Starfish Academy asutaja Vallo Arumäe tasuta koolituse „Viis kindlat sammu, kuidas kaitsta oma säästusid ja varasid majanduskriisi olukorras“. Ta juhendab, kuidas seada paika oma finantsstrateegia ning investeerimisplaan, kaitsmaks oma säästusid ja varasid turbulentses majandusolukorras. Juhul kui tagala on kaitstud – saad sa selge pea ja rahuliku südamega leida isegi võimalusi kasvuks.

Koolitusel saab teada:

  • Miks säästjad on kaotajad ja võlgnikud on võitjad
  • ​Kuidas säilitada ja kasvatada oma varasid sõltumata majandusolukorrast
  • Praktilise tööriista isiklike rahaasjade paremaks juhtimiseks
  • ​Kasulikke mõtteid, kuidas käituda oma säästudega inflatsiooni tingimustes

Arumäe selgitab, et ees on turbulentsed ajad, mida nägime viimati 14 aastat tagasi. Hiljuti avaldas Eesti Pank majandusprognoosi, milles eeldatakse tänavuseks inflatsiooniks enam kui kümne protsendilist kasvu. Viimati nähti sellist numbrit 2008. aastal ning seda tundis oma elatustasemes iga täisealine eestlane.

Esimesed ilmingud kiirest hinnatõusust on juba kohal. Tunneme seda iga kord, kui läheme tanklasse autole kütust lisama ja kui saame oma igakuise kommunaalide arve. Meie raha kaotab silmnähtavalt ostujõudu. See olukord sunnib igaüht meist tegema rahatarkasid otsuseid. Säästmisest ainuüksi täna enam ei piisa.

Arumäe toob näite, et juhul kui sul on täna kontol 10 000 € ja sa „säästad“ seda kontol hoides, on see aasta pärast väärt vaid 9000 €, kaotades 10% oma ostujõust.

Seepärast otsustas ta teha koolituse, kuidas säilitada kindlustunne ja heaolu endale ja oma perele keerulistel aegadel.

Lisaks vastab ta küsimustele, kingib osalejatele tasuta tööriista, millega saab kiire ülevaate oma rahalisest olukorrast ja loosib 399 € väärtuses tasuta pileti rahatarkuse paketile, mis on tõeline hüpe oma rahalise tuleviku kindlustamiseks.

Head Uudised GoodNews