1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TASUTA VÄLJAKUTSE NAISTELE I Naised ja raha – viie päevaga elule restart
TASUTA VÄLJAKUTSE NAISTELE I Naised ja raha – viie päevaga elule restart

TASUTA VÄLJAKUTSE NAISTELE I Naised ja raha – viie päevaga elule restart

Starfish Academy korraldab 9.-13. jaanuaril tasuta väljakutse naistele, kus räägitakse, kuidas vabaneda piirangutest ning luua majanduslik heaolu, ilma et peaksid ise kõike teadma.

Foto: Freepik

Viiepäevase väljakutse eesmärk on inspireerida iga naist, et toetava kogukonna abiga on jõukus võimalik.

Väljakutsel saab teada:

  • Kuidas vabaneda piirangutest ja hirmudest, mis on justkui ühiskonna poolt seatud.
  • ​Kuidas võtta majanduslik vastutus ja kontroll enda kätte.
  • ​​Kuidas saavutada iseseisvust ning leida tasakaal pere- ja tööelu vahel.
  • ​​Kuidas toetava kogukonna abil on jõukus võimalik kõigile.
  • ​Kindla suuna, mille poole 2023. aastal liikuda.

Esinejad

Oma lugusid räägivad naised, kes on eeskujuks ja inspiratsiooniks kõigile. Läbi oma tegude on nad saavutanud oma eesmärgid hirmudele ja takistustele vaatamata. Kuid nad kõik on alustanud sarnasest kohast. Ühel hetkel on nad võtnud saatuse enda kätte, et saavutanud seda, mida päriselt tahavad.

  • Jane BitterEttevõtja, investeerija, Starfish siseringi liige, 3 lapse ema ja vanaema. Ettevõtlusega on Jane tegelenud alates 2005.aastast ning investeerimisega nii personaalselt kui läbi ühisettevõtte. Jane isiklik missioon on innustada naisi saama iseseisvateks ja sõltumatuteks ning läbi teadliku elu propageerimise jõuda hingerahuni.
  • Egle RaadikEttevõtja, investeerija, 3 lapse ema. Egle on kolme lapse kõrvalt asutanud viis erinevat ettevõtet alatest mööbli-tootmisest kuni Tema Amazoni platvormil tegutsev ettevõte tegi mullu seni Eesti suurima exiti ning hetkel tegutseb ta asutaja ja juhatuse liikmena kahes Ameerika ettevõttes, mis arendavad välja tooteid Amazoni platvormil ostlevatele klientidele üle maailma.
  • Kerdu Lenear Abikaasa, kahe lapse ema, investeerija, coach, TalTech turundusjuht, BNI liige. Kerdu on endine tippkorvpallur, kes pea 40 aastaselt tegi oma elus kannapöörde, kui avastas, kuidas oma mõtteviisi treenida. Tänu millele, alustas oma ettevõtte ja podcastiga, juhib TalTechi turunduse keskust ning õpib samal ajal TalTechi MBA programmis. Ta usub, et muutes oma mõtteviisi, muudad oma elu ja soovib inspireerida ka sind seda tegema.
  • Laura Kassin Ettevõtja, Personalileidja OÜ asutaja, BNI ja Starfish Academy Siseringi liige. Värbamisega on Laural kogemust juba pea 10 aastat, kuid alles 2022. aasta alguses võttis ta julguse kokku ja asutas Personalileidja OÜ. Personalileidja missioon on viia kokku tublid töötajad ja kasvavad ettevõtted. Laura isiklik missioon on aidata naistel saada majanduslikult sõltumatuks, et ükski otsus ei oleks tingitud rahast või selle puudumisest.

Ajakava

  • Jane Bitter kell 18:00-19:00 “Kuidas üksiku naisena saavutada majanduslik iseseisvus hoolimata hirmudest ja ebakindlusest.”
  • Egle Raadik kell 18:00-19:00 “Kuidas frustratsiooni abil ettevõtteid luua.”
  • Kerdu Lenear kell 18:00-19:00 “Kuidas juhtida oma mõtteid nii, et need aitaksid saavutada edu nii eraelus kui ettevõtluses ilma, et ise omale kaikaid kodarasse loobiks.”
  • Laura Kassin kell 18:00-19:00 “Kuidas leida enda ümber toetavad ja innustavad inimesed isegi, kui Sinu praegused lähedased Sinusse ei usu.”
  • Kõik esinejad kell 18:00-19:00 “Meisterplaan 2023 eesmärkide saavutamiseks + küsimused & vastused kokkuvõtted ja koduste ülesannete arutelu.”

Rohkem infot leiab siit!

Head Uudised GoodNews