1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TASUTA VEEBISEMINAR I Kuidas leida vahendeid ettevõtte rahastamiseks, ilma et sul oleks varasem kogemus?
TASUTA VEEBISEMINAR I Kuidas leida vahendeid ettevõtte rahastamiseks, ilma et sul oleks varasem kogemus?

TASUTA VEEBISEMINAR I Kuidas leida vahendeid ettevõtte rahastamiseks, ilma et sul oleks varasem kogemus?

Starfish Academy korraldab tasuta veebiseminaride sarja. 29. detsembril kell 18 toimub veebiseminar, kus räägitakse, kuidas leida vahendeid ettevõte rahastamiseks, ilma et sul oleks varasem kogemus. Oma kogemuslugu jagab ettevõtja, teraviljakasvataja, korteriühistu esimees, isa, matka- ja reisisell, foto- ja tantsusõber, investeerija ning Starfishi Siseringi liige Sander Kannel.

Sander Kannel. Foto: Erakogu

Veebiseminaril saab teada:

  • Kuidas ettevõtjana unistada suurelt ja saavutada pikaajalisi eesmärke.
  • ​Kuidas teistega koostöös saada suurepäraseid tulemusi kiiremini.
  • Kuidas olla edukas ja ennetada kaotusi nii majandustõusu kui -languse ajal.
  • ​Kuidas kasutada laenu oma “hullumeelsete” ideede elluviimiseks.
  • ​​Kuidas kasutada ära toetusi ning märgata erinevaid võimalusi raha juhtimiseks.
  • ​Praktilise tööriista esimese sammu astumiseks majandusliku iseseisvuseni.

Sander Kannelist

Sander Kannel on kui Hunt Kriimslim – heal mehel mitu hobi. Hariduse omandas kõigepealt Tallinna Ehituskoolis ning 1996. aastal lõpetas ta Norras Märe Landbruksskole ehk põllumajanduskooli. Sealt edasi aasta pärast sai Sander oma vanavanemate talu omanikuks ning alustas tegutsemist FIE-na.

Tollal tegeles matkasell põllumajandusega põhitöö kõrvalt. 2002. aasta oli aga muutuse aeg ning palgatöö sai jäetud sinna paika. Nüüd pühendus ta täiskohaga ettevõtte arengule ja eesmärkide saavutamisele, kus 15 hektarist oli kasvanud 200 hektari suurune põld.

Loodi OÜ ning 2005. aastal palgati esimene töötaja. Tootmise maht suurenes 400 hektari peale. Kuid 2008. aasta majanduskriis ei jätnud külmaks ka põllumeest. Tekkis keeruline olukord ettevõtluses. Ilmastik oli kehv, esile kerkisid suured kaotused ja mured pangas ning otsiti hoolega lisategevusi, et olukorrast välja tulla.

Ei ole halba ilma heata. Selles situatsioonis kasvas ettevõtjal huvi mujale investeerimise vastu. Iseseisvalt soetati esimesed aktsiad, avati väärtpaberikonto ja märgiti IPO-sid. Starfishiga liitus Sander, et oma teadmisi suurendada pabervarade ja investeerimise vastu. Lisaväärtust tõi veel ka teiste kogemuste arvesse võtmine.

Tänaseks on mees väikeettevõtja lõksust välja tulnud ning on loomas uut meeskonda. Ta räägib veebiseminaril, kuidas ta jõudis sinna, kus ta praegu on ja julgustab, et ületades oma hirme ja takistusi saad sellega hakkama ka sina.

  • Rohkem infot leiab siit!
Head Uudised GoodNews