1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TASUTA WEBINAR I Kuidas värvata keerulisele ametikohale õige inimene?
TASUTA WEBINAR I Kuidas värvata keerulisele ametikohale õige inimene?

TASUTA WEBINAR I Kuidas värvata keerulisele ametikohale õige inimene?

Pühendunud personaliekspert ja värbamisjuhtide mentor Ketlin Kasak on võtnud enda eesmärgiks viia kokku tööotsijad ja tööandjad. Selleks on ta loonud lehe Aitamindtööle.ee ning korraldab homsest tasuta veebiseminaride sarja, mis on suunatud eelkõige tööandjatele ning HR-inimestele. Homme kell 19.00 toimub webinar teemal “Kuidas värvata keerulisele ametikohale õige inimene?”

Värbamine ei peaks olema kulukas ega aeganõudev

Ketlin Kasaku sõnul on värbamine aeganõudev ja kallis protsess ning kui ettevõttes on tööjõuvoolavus, on see ettevõttele kulukas. Seetõttu tasub eriti tähelepanu õigele värbamisele pöörata, kui tegu on keerulise positsiooniga.

Enne veebiseminari viidi ka läbi küsimustik 152 juhi seas ning 90,7% juhtidest ütlesid, et mõne teatud positsiooni värbamine valmistab neile raskusi.

“Kui aasta tagasi oli veel töötus kõige madalam, oleme praegu hoopis teistsuguses olukorras. Majanduslangus on pannud paljud ettevõtted keerulisse olukorda, kus on vaja leida õiged inimesed, ent värbamisteenuse sisseostmiseks raha napib. Kuna koondatakse suurel hulgal inimesi ning töötusemäär on kõrge, on hakanud paljud tööotsijad kandideerima igale poole. Kuidas aga leida oma ettevõttesse CV-de kuhja alt see õige töötaja?” toob Ketlin välja probleemi, millele veebiseminaril keskendutakse. “Värbamine ei peaks olema kulukas ja aeganõudev protsess, vaid õpetlik ning kasumlikkust toov protsess, mis annab uusi teadmisi ning aitab ka ettevõttes aktuaalseid probleeme lahendada.”

Värbamine ei peaks olema kulukas ja aeganõudev protsess, vaid õpetlik ning kasumlikkust toov protsess.

Kiirem värbamisprotsess

Et see probleem lahendada, aitab Ketlin luua korrastatud, aegumatu, strateegilise ning põhjalikult läbi testitud värbamissüsteemi, et õiged inimesed jõuaks ise ettevõteteni ning aitab kiirendada protsesse, et saaks kiiremini sõeluda kandideerijate vahelt õiged inimesed. “Ja mis peamine, et värbamisega saaksid hakkama ettevõtjad ise,” toob ta välja.

Praegu on just parim aeg tegeleda värbamisalaste teadmiste arendamisega, sest uute süsteemide sisseviimine võtab ka aega ning toob kasu ka järgmine kord, mil on vaja ettevõttesse uusi inimesi leida.

Veebisemarile registreeruda saab SIIN!

Head Uudised GoodNews