1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tele2 käivitas Pärnus kiire 4G võrgu
Tele2 käivitas Pärnus kiire 4G võrgu

Tele2 käivitas Pärnus kiire 4G võrgu

Tele2 saadab tippjuhid poodi teenindajaksTele2 avas sel nädalal Pärnus soodsaima hinnaga 4G interneti võrgu ning suurendab piirkonnas oluliselt 3G võimsust.

Tele2 Eesti raadiovõrgu juhi Tanel Sarri sõnul on 4G leviala Pärnus tihe ning võimaldab suuri kiirusi. “Reaalne keskmine allalaadimiskiirus on 50-60 megabitti sekundis, kuid ka 100 Mb/s on täiesti kättesaadav,” ütles Sarri ja lisas, et võrk on teiste operaatoritega samal tasemel, kuid teenus 15-35 protsenti soodsam.

“Pärnu on Tele2 jaoks üks olulisemaid ja kliendirohkemaid maakondasid ja meil on siin käimas suured võrgutööd. “Kevadeks vahetame välja praeguse 2G võrgu, ehitame rea uusi 3G saatjaid ning suurendame olemasolevate jaamade mahtu ja võimsust,” ütles Sarri ja lisas, et tänavu ehitatakse Pärnumaal ja kogu Eestis valmis ka 800 Mhz sagedusel leviv 4G võrk, mis toob suure katvuse ja hea siselevi.

Praegu katab Tele2 4G-ga suuremad linnad ja tihedamini asustatud piirkonnad. Tänavu laiendab Tele2 soodsaima 4G üle Eesti. Ühtlasi vahetab Tele2 2014. aastal välja oma olemasoleva 2G ja 3G võrgu võimsamate ja töökindlamate seadmete vastu.

Head Uudised GoodNews