1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Telliskivis avatakse Rimi
Telliskivis avatakse Rimi

Telliskivis avatakse Rimi

Telliskivi Rimi
Telliskivi Rimi

Täna keskpäeval avatakse senise Telliskivi Säästumarketi asemel kordades suurema kaubavalikuga Rimi kauplus, mis leevendab piirkonna vajadust mitmekesisema sortimendiga kodupoe järele.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul vajab Kalamaja suure elanike arvu tõttu  piirkonda ka suurema valikuga toidukauplust. „Võrreldes seni Telliskivis tegutsenud Säästumarketiga on uue kaupluse kaubavalik neli korda suurem ning oleme selle koostamisel arvestanud piirkonna elanike soovide ja eelistustega.“ Lilleoja sõnas, et loodetavasti kujuneb Telliskivi Rimist Kalamaja elanikele mugav kodulähedane toidupood.

Telliskivi Rimi 900 m2 suuruse müügisaaliga kaupluses on lai Rimi poepitsade ja grilltoodete valik, lisaks on kaupluses populaarne salatibaar, pagaritoodete lett ning kodumaiste väike- ja mahetootjate toodangut pakkuv Talu Toidab müügiala. Avatava Rimi supermarketi sortimendis ligikaudu 8000 erinevat toodet.

Telliskivi Rimi kaupluses asuvad tööle senini samas majas tegutsenud Säästumarketi töötajad, kauplust jääb juhtima endine Säästumarketi juhataja. Kokku töötab kaupluses 30 inimest.

Head Uudised GoodNews