1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Turundusstrateeg Timo Porval: raamat “Titaanide tööriistad” on kui kõvaketas, mis on tõeliste tegijate teadmisi täis
Turundusstrateeg Timo Porval: raamat “Titaanide tööriistad” on kui kõvaketas, mis on tõeliste tegijate teadmisi täis

Turundusstrateeg Timo Porval: raamat “Titaanide tööriistad” on kui kõvaketas, mis on tõeliste tegijate teadmisi täis

Tim Ferrissi raamat “Titaanide tööriistad” on kasvanud välja tema podcast’ist “The Tim Ferriss Show”, kus ta intervjueerib maailma edukaid ja megarikkaid. Autor ise on öelnud, et see raamat on pühendatud kõigile otsijatele – leidke märksa rohkem, kui otsite. Ta ise on kõik need tööriistad läbi katsetanud ning need on aidanud tal elus saavutada rohkem, kui ta oleks kunagi osanud unistada.

Tihkelt teadmisi täis

“Kui peaksin kirjeldama raamatut “Titaanide tööriistad” kolme sõnaga, siis oleks see “tihkelt teadmisi täis”. See on nagu jõulukalender, mille seest ei ole mõistlik kohe kõiki maiuseid ära süüa. Vahe jõulukalendriga on see, et 24 ruudu asemel on 137 mõistusele maiust pakkuvat pala. Seda raamatut kinkides on suhteliselt võimatu mööda panna, sest seal on kõigile kõike. Näitlejatest, ettevõtjatest ja tõelistest hulludest,” kommenteerib digiagentuur Lavii ja Turunduslabori strateeg Timo Porval.

Lae teadmised endale alla

Raamat on jagatud kolmeks osaks: tervis, jõukus ja õnn, ning inspireeritud Benjamin Franklini kuulsast tsitaadist: „Varakult voodisse minek ja varakult tõusmine teeb inimese terveks, rikkaks ja targaks.“ Sellest raamatust leiab tööriistu, mõtteteri ja taktikaid selleks, et rajada endale elu täis edu.

Porvali sõnul on Tim Ferriss on pannud kokku kui suure kõvaketta, mis on tõeliste tegijate teadmisi täis. “Sina võid avada endale sobiva ja huvi pakkuva teema ja need teadmised endale alla laadida. See raamat on “süüdi” minu mediteerimise alustamises aastaid tagasi. Kui loed, et 70% raamatus olijatest ühel või teisel viisil mediteerivad, siis seal peab point olema. Ongi. Ideaalne raamat öökapile neile, kes tahavadki lugeda paar lehte enne magamajäämist,” soovitab ta.

Raamatu saab tellida Rahva Raamatu e-poest!

Head Uudised GoodNews