1. Avaleht
  2. Äri
  3. Uue välimusega Wise tähistab 16 miljoni kliendi täitumist ning sihib globaalset kasvu
Uue välimusega Wise tähistab 16 miljoni kliendi täitumist ning sihib globaalset kasvu

Uue välimusega Wise tähistab 16 miljoni kliendi täitumist ning sihib globaalset kasvu

Globaalne tehnoloogiaettevõte Wise, mis ehitab parimat viisi raha liigutamiseks ning haldamiseks üle kogu maailma muudab tänasest oma välimust. Visuaalne uuendus toob mängu rohelised toonid ning uue kirjapildi, olles inspireeritud valuutadest, keeltest ning tähestikest üle maailma. Uus disain pakub Wise’i klientidele ühest kogemust, ükskõik kus või mis keeles klient konto loob, ning toetab Wise’i missiooni eemaldada rahalt piirid, et vastupidiselt traditsioonilisele finantssüsteemile saaks raha liigutada kiiresti, mugavalt, soodsalt ning läbipaistvalt.

Foto: Wise

Wise laiendab globaalset haaret

2011. aastal lansseeritud Wise jätkab investeerimist oma maailmas ainulaadse konto laiendamisesse ning infrastruktuuri ehitamisesse:

  • Wise’i konto: Maailma esimene rahvusvaheline konto inimestele, kes soovivad raha enam kui 50 valuutas saata, vastu võtta, hoida ning maksta. Wise lisas hiljuti Ühendkuningriigis Assets tootele “Interest” valiku ning Euroopa klientidele konto tagasimakse võimaluse. Mõlemad teenused pakuvad võimalust teenida Wise’i kontol hoitavalt rahalt tulu, jättes alles ligipääsu raha kasutamisele. Tänasest on Wise’i Assets saadaval ka Singapuri klientidele ning järgmisena on plaanis laieneda Euroopasse.
  • Wise ärikliendile: Wise Business pakub lisaks kõigile tavakonto teenustele ärispetsiifilisi tööriistu, nagu mitme kasutaja ligipääs, kinnitamise töövood, raamatupidamisplatvormide integratsioonid ning töötajate kaardid. Wise’i ärikliendi kontot kasutab kvartalis enam kui 300 000 ettevõtet.
  • Wise’i platvorm: Üle 60 panga ning suurettevõtte, teiste seas GooglePay, Deel ja Monzo pakuvad läbi Wise’i oma klientidele kiiremaid ja soodsamaid rahvusvahelisi makseid.

Wise’i tiimis tegutseb tänaseks 5000 inimest 117 eri rahvusest, neist üle 1800 ettevõtte Eesti kontorites Tallinnas ja Tartus.

Kristo Käärmann. Foto: Wise

Kristo Käärmann, Wise’i kaasasutaja ja tegevjuht: “Meie uus välimus on inspireeritud neist miljonitest inimestest ja ettevõtetest üle kogu maailma, kes täna Wise’i kasutavad. Oleme saanud inspiratsiooni nii kohtadest, kust nad pärit on kui ka põnevast laiast maailmast, kus nad tegutsevad.

“Viimase aasta jooksul oleme tutvustanud uusi teenuseid, muutes Wise’i meie klientide jaoks kasulikumaks, ning teinud ülekandeid kiiremaks. Täna jõuavad enam kui pooled Wise’i maksetest saajani vähem kui 20 sekundiga. Me oleme aidanud oma klientidel ka teenustasudes võita – ainuüksi eelmisel aastal säästsid meie kliendid võrreldes pankadega 1,6 miljardit eurot.

Kristo Käärmann. Foto: Wise

“Aga meil on pikk tee veel minna. Inimesed ja ettevõtted maksavad pankadele jätkuvalt peidetud tasusid, kaotades igal aastal enam kui 200 miljardit eurot. See on raha, millega nad oleksid saanud arveid maksta, ärisid laiendada või mida rasketeks aegadeks kõrvale panna. Me leiame, et see on vastuvõetamatu ja oleme võtnud eesmärgiks peidetud tasude probleem lahendada, kõigi jaoks ning kõikjal.”

Head Uudised GoodNews