1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Uus käsitööpood müüb tallinlastele 1500 eri lõnga
Uus käsitööpood müüb tallinlastele 1500 eri lõnga

Uus käsitööpood müüb tallinlastele 1500 eri lõnga

Foto: Pärl & Lõngad

Solarises värskelt uksed avanud käsitööpood Pärl&Lõngad pakub Tallinna käsitööhuvilistele ligi 1500 erinevat lõnga- ja 1000 erinevat helmetüüpi ning väga laia valikut ehtetarvikuid.

“Uus kauplus on mõeldud kõigile neile, kes armastavad ise teha isikupäraseid ehteid või kinkida lähedastele oma kootud soojust,” ütles Pärl&Lõngad poe eestvedaja Katrin Arrak, kelle sõnul on kauplusel kavas alustada ka erinevate käsitööalasete kursuste korraldamisega.

Värsekalt avatud kaupluse valikus on suur hulk erinevaid helmeid, pärleid ja ripatseid, värvirohke pärlisein, voogavad poolvääriskivid, uhkeldavad Swarowski kristallid. Lisaks hea valik ehete tegemiseks vajalikke tarvikuid ja tööriistasid, mis rahuldavad nii algaja ehtemeistri kui edasijõudnu vajadused.

Südalinna käsitöösõpradele on välja pandud uhke valik lõngasid, kus on materjalidena esindatud siid ja puuvill, meriinolamba ja kašmiirkitse vill, eksootilised naarits ja jakk ning paljud teised materjalid. Tikkimishuvilistele pakutakse puuvillaseid ja villaseid tikkimisniite, komplekte kanga ja lõngadega, kanvaasid ja tikkimispaelu. Viltijaid ootab kvaliteetne villaloor Lätist, mis on väga hea värvivalikuga ja hinnatud just märgviltijate seas. Valikus on kudujatele, heegeldajatele, tikkijatele ja viltijatele ka erinevad vajaminevad tarvikud.

Pärl&Lõngad on Haapsalu Disain OÜ ja Vikkel OÜ tütarettevõte, mille uus kauplus asub Solarise keskuse esimesel korrusel.

Head Uudised GoodNews