1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Kodumaine ettevõte E-Piim toetab ERSOt
Kodumaine ettevõte E-Piim toetab ERSOt

Kodumaine ettevõte E-Piim toetab ERSOt

Pühapäeval toimus Tallinnas juubelifestivali “Estonia maja 100” raames Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri (ERSO) 87. hooaja pressitervitus, kus sõlmiti koostööleping orkestri suurtoetajaga, kelleks sel hooajal on E-Piim.

ERSO senine peasponsor Audi kannab alates käesolevast hooajast kuldsponsori nimetust ja uueks koostööpartneriks sai E-Piim, kes toetab orkestrit hooajal 2013/2014.

“Mul on hea meel, et ERSO on oma järjest mitmekesisema tegevusega nii Eestis kui välismaal aina enam silma paistnud. Meie suurimaks tunnustuseks on publiku poolehoid ja koostööpartnerite usaldus,” ütleb ERSO direktor Kadri Tali.

Jaanus Murakas

Orkestri peasponsori E-Piima juhatuse esimees Jaanus Murakas tõdeb, et orkestri toetamine on nende jaoks olulise tähtsusega. “Omal moel on E-Piim ja ERSO olemuselt – ajalooliselt ja struktuurilt – tegelikult väga sarnased institutsioonid, kuna mõlema ajalugu algas sada aastat tagasi. E-Piima ja ERSO juured on seega sügaval Eesti pinnases. Oleme mõlemad kodumaist loomingut maailma eksportivad organisatsioonid, kes tipus püsimiseks koguvad üleilmselt parimat tehnikat ja teadmisi, et jääda professionaalsele tasemele. Seetõttu ongi E-Piima ja ERSO koostöö loomulik protsess,” põhjendab Murakas valikut orkestrit rahaliselt toetada.

Head Uudised GoodNews