1. Avaleht
  2. Toode
  3. VIDEO I Huawei esitas laulja Stefanile väljakutse kanda terve päev uusi Free Budsi kõrvaklappe
VIDEO I Huawei esitas laulja Stefanile väljakutse kanda terve päev uusi Free Budsi kõrvaklappe

VIDEO I Huawei esitas laulja Stefanile väljakutse kanda terve päev uusi Free Budsi kõrvaklappe

Kuna muusika on Stefani igapäevaste tegemiste lahutamatu osa, esitas Huawei talle väljakutse kanda uusi Free Buds 4i kõrvaklappe terve päev kõikide tegevuste saateks, et testida, kas aku peab vastu kuni 10 tundi.

Muusik Stefan Airapetjan on hoolimata kontsertide vähesusest tegus ja pidevalt liikumises olles on kõrvaklapid tema lahutamatud kaaslased kogu päeva vältel. „See väljakutse kõlas põnevalt, sest ma ei ole kunagi mõelnud sellele, mitu tundi ma päevas kõrvaklappe kannan. Võib-olla päris 10 tundi järjest ei ole kasutanud, aga tundus põnev seda teadlikult katsetada,“ ütleb ta.

Stefan sai väljakutse kanda kõrvaklappe alates ärkamisest kuni õhtuni, et teha ka kindlaks, kas terve päev kõrvaklappe peas kanda on mugav. „Mind üllatas helisummutuse funktsiooni puhul, et see suutis isegi kaubarongi müra blokeerida. Liikluses tuleb muidugi tähelepanelik olla, mistõttu sain testida ka seda, kuidas vajadusel helisummutuse funktsioon asendada teadlikkuse režiimiga,“ kirjeldas Stefan.

Laulja ja laulukirjutajana meeldib Stefanile, et muusika saadab tema argipäeva toimetusi. „Mulle meeldib päeva alustada inspireerivat muusikat kuulates. Aga kuna minu armas elukaaslane töötab kodukontoris, siis on kodus minu ainus võimalus muusikat kuulata kõrvaklappide abil. Mul on tööasjus vaja palju suhelda oma meeskonnaga ja mänedžeriga, mistõttu on hea, kui saan ükskõik kus pidada kõnesid või videokõnesid. Käin regulaarselt ka jooksmas ja just sportliku tegevuse juures on vaja, et muusika toetaks. Paraku kipuvad kõrvaklapid enamasti sportides kõrvast välja tulema, kuid need püsisid ilusti terve päeva kõrvas ilma, et oleks kippunud välja kukkuma või kõrvu väsitama,“ lisas Stefan.

Pärast ligi 10 tundi oli klappidel veel akut ülegi. „Kui terve päev mürasummutuse funktsioon aktiivsena hoida, siis peab aku vastu umbes 7-8 tundi, aga kuna Stefan lülitas selle linnas liigeldes sageli välja, siis kestiski aku 10 tunni ringis,“ selgitas Huawei Eesti koolitusjuht Jekaterina Mišina.

Head Uudised GoodNews