1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Viljandimaa tööstuspargid tutvustavad hetkeseisu
Viljandimaa tööstuspargid tutvustavad hetkeseisu

Viljandimaa tööstuspargid tutvustavad hetkeseisu

Neljapäeval, 8. augustil tutvustavad Viljandis seminaril plaane Mäeltküla ja Suure-Jaani tööstuspargid.

Seda, kuidas investeeringuid rahastada, selgitavad lisaks Maaelu Edendamise Sihtasutus, EAS ja Viljandimaa Arenduskeskus.

Viljandi valla abivallavanema Rein Antoni sõnul on vald Viljandi külje all asuvat maakonna suurima detailplaneeringualaga tööstusparki arendanud tasapisi juba mitu aastat. “Oleme väga huvitatud sellest, et seal juba tegutsevate ettevõtete kõrvale lisanduks uusi tulijaid. Iga ettevõtja ja tema pere on Viljandi valda oodatud,” ütles Anton.

Mäeltküla tööstuspark on haldusreformi käigus liitunud valdadele olnud kindel ühine prioriteet ja sealsete tehnovõrkude väljaehitamiseks 2019. aastal on valla eelarvesse planeeritud vastavad vahendid. Oma tööstusala arendamist valla prioriteedina kinnitab ka Põhja-Sakala vald.

Viljandimaa Arenduskeskuse juhataja Elmo Puidet sõnas: „See, et kaks valda on nüüd ühiselt otsustanud tööstusalasid välja pakkuda, on väga tugev ja märgiline sõnum ettevõtjatele. Viljandimaa asub geograafiliselt heas paigas, meil on head ühendusteed Tallinna ja Riia suunal. Viljandimaa hea elukeskkond soodustab ka inimeste tulekut pealinnast siiapoole. Kui ettevõtjatel on rohkem võimalusi pakkuda maakonnas töökohti nii siin juba elavatele inimestele kui ka tulla soovijatele, muutub maakond veelgi tugevamaks.”

Head Uudised GoodNews