1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Viru keskus jagas poodidele auhindu
Viru keskus jagas poodidele auhindu

Viru keskus jagas poodidele auhindu

Viru keskus tunnistas aasta tulemuste põhjal parimaks teeninduskohaks Calvin Klein Jeansi, ostukeskkonnaks Tele2 ja teenindajaks Hanna Brigita Jaanovitsi (Tommy Hilfiger).

Parima teenindaja konkursi finalistid valitakse testostude ja teooriatestide tulemuste põhjal. Tiitlivõitjad selguvad terve päeva vältel toimuvas müügivõistluses kaamerate ja žürii pilgu all, kus teenindajate oskused pannakse tõeliselt proovile nende jaoks võõras ostukeskkonnas igapäevatööst erinevat kaupa müües. 2019. aasta tublimatest tublimad olid Hanna Brigita Jaanovits, Karis Lipp (Tommy Hilfiger) ja Mariliis Pelberg (Premiere by Poldma).

Parim teeninduskoha konkursi võitjad selgitakse välja, testides nii klienditeeninduse praktilisi oskusi kui ka hinnates vajaliku teooria tundmist. 2019. aasta parimaks tunnistatud Calvin Klein Jeansi kauplusele järgnesid Apotheka ja Yolo.

Parim ostukeskkond selgub külastajate ja ostukeskkondade spetsialistide koondhinnangu tulemusena. 2019. aasta esikolmik oli selles kategoorias Tele2, ehtepood Grenardi ja rõivakauplus Marc O’Polo.

“Parimate tunnustamisest on saanud iga-aastane oodatud traditsioon, millega teeme kummarduse teenindajate tublile tööle ning tunnustame ostu- ja teeninduskohti, kes järjepidevalt pingutavad selle nimel, et külastajat võtaks vastu kaasaegne, õdusa miljöö ja meeldiva teenindusega ostukeskkond. Võitjad võivad enda üle teenitult uhkust tunda, kuna auväärsed tiitlid selguvad terve aasta vältava mitmekülgse hindamise tulemusena,” ütles keskuse tegevjuht Gertti Kogermann.

Head Uudised GoodNews