1. Avaleht
  2. Majandus
  3. VÕIDA NÄDALAKS AUTO! Autopartner korraldab Tallinna Merepäevadel tasuta auhinnaloosi
VÕIDA NÄDALAKS AUTO! Autopartner korraldab Tallinna Merepäevadel tasuta auhinnaloosi

VÕIDA NÄDALAKS AUTO! Autopartner korraldab Tallinna Merepäevadel tasuta auhinnaloosi

Uus Renaut MeganeKülastades täna algavaid Tallinna Merepäevi, tasub astuda läbi Lennusadama alal asuvast Renault’ telgist või leida festivalialalt üles loosikastiga ringi liikuvad inimesed, sest kõigi kupongi täitnute vahel läheb loosi uue Renault Megane’i nädalane kasutusõigus ja mitmeid muid väärt auhindu. Auhinnad paneb välja Renault’ Tallinna esindus Abc Motors ja loosimine toimub 17. juulil kell 16.00 Lennusadama laval.

Renault on 15.–17. juulil toimuvate Tallinna Merepäevade – Eesti suurima mere- ja perepeo autopartner. Tallinna Merepäevadel on Renault kohal Lennusadamas ja Vanasadamas kõigi oma uute mudelitega: ruumika Espace’i, soliidse Talismani, stiilse Megane’i ja seiklusteks loodud crossoveri Kadjariga. Merekultuuriaastal sõidab ka Tallinna Merepäevade korraldustiim uute Renault’ autodega.

Loosiauhinnaks olev uus Megane on hetkel Renault’ kõige uuem mudel Eestis, esitletud vaid mõned kuud tagasi. Uue Megane’i julget ja isikupärast stiili täiendab tipptehnoloogiline sisu ja asjaolu, et mõnigi varustusdetail on selle klassi autole saadaval esmakordselt.

Renault Tallinna merepäevadel

Uus Renault Megane on ka üks nendest autodest, millega sõidab Tallinna Merepäevade korraldustiim.

“Uue Megane’i puhul meeldib mulle enim mugav juhiiste, mida saab täpselt endale sobivaks seada – see annab palju juurde. Tänu pardal olevatele juhiabisüsteemidele on tagurdamine, manööverdamine ja parkimine linnas muretum,” rääkis oma sõidukogemustest Tallinna Merepäevade korraldustiimi liige Indrek Makke.

Head Uudised GoodNews