1. Avaleht
  2. Toode
  3. Ehtsa kullaga kaetud eksklusiivne HTC One nutitelefon saabub mõneks ajaks ka Eestisse
Ehtsa kullaga kaetud eksklusiivne HTC One nutitelefon saabub mõneks ajaks ka Eestisse

Ehtsa kullaga kaetud eksklusiivne HTC One nutitelefon saabub mõneks ajaks ka Eestisse

gold picture2013. aasta sügisel andis HTC väga limiteeritud kogustes välja seni kõige kallima ja eksklusiivsema mudeli – ehtsa 18-karaadise kullaga kaetud HTC One nutitelefoni. Hetkel rändab väga piiratud kogustes kullast HTC One nutitelefone erinevates riikides üle kogu maailma ning üks mudelitest peatub lähiajal põgusalt ka Eestis.

Kuldse HTC One nutitelefoni väärtus on 1856 EUR ning see valmistati koostöös luksusbrändi Goldgenie looja Laban Roomesega spetsiaalselt MOBO muusikaauhindade jaoks. Luksusliku välimuse saavutamiseks on HTC One zero-gap korpus nii eest kui ka tagant kaetud 18-karaadise kullaga ning poleeritud, et anda sellele veelgi stiilsem välimus. Kullast HTC One telefonil on kõik samad näitajad ning omadused nagu mitmeid rahvusvahelisi auhindu võitnud HTC One nutitelefoni, seal hulgas ka HTC BlinkFeed, HTC Zoe ja HTC BoomSound.

Gold HTC One - Oblique Front Grey_VÄIKEGoldgenie luksusbränd on varasemalt vastavalt eritellimusele teinud nutitelefone kuulsustele nagu Denzel Washington, Will Smith ja Kate Moss, kuid HTC on esimene Android nutitelefonide tootja, kellega koostöös valmis kullast HTC One.

Alates lansseerimisest on HTC One võitnud mitmeid rahvusvahelisi auhindu, nende hulgas näiteks GSMA auhind Best New Mobile Device or Tablet (Mobile World Congress 2013), Computex Taipei kuldne medal disainis, EISA auhind Best European Advanced Smartphone 2013-2014 ning T3 Gadget Awards 2013 auhinnad: Gadget of the Year, Phone of the Year ja Design Award;

 

Head Uudised GoodNews