1. Avaleht
  2. Majandus
  3. EMT: Spotify teenus on klientide seas populaarne
EMT: Spotify teenus on klientide seas populaarne

EMT: Spotify teenus on klientide seas populaarne

SpotifyJuulist alates on paljud EMT kliendid kasutanud võimalust liituda populaarse muusikateenuse Spotify Premium paketiga aastaks kuutasuta. Rohkelt järgijaid on kogunud ka Tallinn Music Weeki ja tuntud Eesti artistide abiga koostatud playlistid, mida on kuulatud pea 20 000 korda.

“EMT kogemus näitab, et Eesti inimene kuulab palju muusikat ja on huvitatud muusikateenuse tellimisest oma sideteenuse pakkujalt. Spotify Premium paketiga liitumise võimalust on kasutanud paljud kliendid. Aktiveeritud liitumisi ehk kliente, kes EMT pakkumise oma olemasoleva Spotify kontoga ära on sidunud, on neist suur enamik,” ütles Elioni ja EMT erakliendi- ja turundusüksuse direktor Piret Mürk-Dubout.

Ka uut muusikat tutvustavad žanri- ning teemapõhised playlistid, mille puhul on õla alla pannud Tallinn Music Week ja mitmed tuntud Eesti artistid, on kogunud sadu järgijaid ning neid on kuulatud pea 20 000 korda. Populaarseimaks on osutunud Helen Sildna ja Mart Juure lemmikud, aga ka suvise Viljandi Folgi tänavuste esinejate paladest koosnev playlist.

EMT Internet telefonis või Internet arvutis paketiga saab Spotify Premiumi kuni aastaks hinnaga 0 €/kuus. EMT pakkumisega saavad liituda ka tänased Spotify Premium paketi kasutajad. Selleks tuleb praegune tellimus Spotify keskkonnas lõpetada ning aktiveerida konto uuesti EMT iseteeninduses.

Premium paketi tänastele kasutajatele ning klientidele, kes eelistavad tähtajalise lepinguga mitte liituda, pakuvad EMT ja Spotify võimalust tasuda igakuist 6,99 euro suurust kuutasu kõrgekvaliteedilise muusika kuulamise eest EMT arvel. Seeläbi saab Premium paketiga liituda ka ilma krediitkaarti kasutamata.

Kõrgeima tasemega Premium paketis on kõik enam kui 20 miljonit muusikapala ning žanri- ja meeleolupõhised Spotify playlistid saadaval parima kvaliteediga ilma vahepealsete reklaamipausideta. Samuti pakub Premium pakett võrreldes Spotify tasuta versiooniga rohkem võimalusi, sh võimalust salvestada muusikapalasid arvutisse, mobiiltelefoni või tahvelarvutisse.

EMT koostööpartneril Spotify’l on üle maailma 57 riigis enam kui 40 miljonit kasutajat, teenusega on liitunud nii maailma juhtivad kui ka iseseisvad ja väiksemad plaadifirmad.

Head Uudised GoodNews