1. Avaleht
  2. Äri
  3. GALERII I Eesti juveelibränd Hyrv avas oma esimese esinduspoe Rotermanni kvartalis
GALERII I Eesti juveelibränd Hyrv avas oma esimese esinduspoe Rotermanni kvartalis

GALERII I Eesti juveelibränd Hyrv avas oma esimese esinduspoe Rotermanni kvartalis

Kolmapäeval, 28ndal oktoobril toimus Eesti juveelbrändi Hyrv esinduspoe Hyrv Concept Store’i avaüritus.

Juveelibrändi põhimõte on, et ehetega tuleb kaasa anda ilu vaim ning atmosfäär ja seega on oma esimesse esinduspoodi lisaks ehetele valitud ka teisi hinge ilu ja tähendusega täitvaid esemeid, mis aitaksid edasi anda ehetega kooskäivat omanäolist maailma. Hyrv kui bränd usub, et universumis on kõik omavahel seotud ning eesmärk on tabada seoseid ning ilusaid hetki, mis ei ole nii ilmsed ja koheselt märgatavad.

Poe valikus on hoolikalt valitud brändid, kelle esteetiline keel ning põhimõtted ühtivad juveelibrändi Hyrv omadega. Olulisteks märksõnadeks on kvaliteet, loodussõbralikkus ning ka tähenduslikkus. Kaupluses valikusolevate brändide taga on entusiastlikud väiketootjad ning kunstnikud üle kogu maailma. Suurem osa valikus olevast on Eestis saadaval esmakordselt.

Hyrv Concept Store’i valikust leiab kauneid väärisehteid, auhinnatud eksklusiivparfüüme, peent keraamikat, hingestatud kunsti ning põnevaid sisutuselemente.

“Hyrv Concept Store on luksuslike kingituste kodu, kus premeerida iseennast või valida üllatusi oma kallitele inimestele,” Kateryna Pishon Hyrv brändi tegevjuht.

Hyrv Concept Store asub Rotermanni kvartalis aadressil Rotermanni 7.

GALERII: JANE VOGT

Head Uudised GoodNews