1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Kreeka bränd Body Action korraldab suurmüügi
Kreeka bränd Body Action korraldab suurmüügi

Kreeka bränd Body Action korraldab suurmüügi

Body Action on tuntud Kreeka bränd ning rahvusvaheliselt registreeritud kaubamärk, mida müüakse 25 riigis. Body Action visioon on toota rõivaid, mis väljendavad positiivset suhtumist, annavad märku moodsast elustiilist ning vajadusest mugavuse järele. Samas kombineerib Body Action kvaliteedi, erilise disaini ja spetsiaalsed kangad, mis soodustavad liikumist ja tagavad vabaduse tunde.

Body Action sai alguse 1994.a. aasta. Firma loojateks olid kaks kreeka noormeest, kes pidasid oluliseks terve vaimu kõrval ka oma füüsilist vormi ja tervise eest hoolitsemist ning soovisid seda teha stiilselt. Nad arendasid välja spordi- ja vabaajarõivaste kaubamärgi, mille sihtgrupiks olid aktiivsed ja moeteadlikud inimesed. Uudne konseptsioon pakkus spordiriiete mugavust koos kõrgtaemel stiiliga ja võitis järjest populaarsust kandmiseks igal ajal ning erinevate tegevuste juures.

Body Action tarbijad on noored ja nooruslikud inimesed, kes naudivad aktiivset elustiili.

Suurmüügid toimuvad:

Mustamäe tee 43 , Tallinnas (maja tagumine külg, Klamix stock )11.-31. detsember kell 10.00 – 18.00

Sõpruse tee 9, Viimsi vald, Hotell Athena konverentsi saalis 13.-16. detsember kell 10.00 – 19.00

Vikerlase 19, Lasnamäe, Tallinn, Vikerlase Kaubakeskuse II korrus, kaupluses Seitse Stiili  10. – 31. detsember kell 10.00 – 20.00

Stiilinäidiseid näeb aadressil www.bodyaction.gr

Head Uudised GoodNews