1. Avaleht
  2. Äri
  3. LAEVALIIKLUS I Viking Grace naaseb pühapäeval laevaliiklusse
LAEVALIIKLUS I Viking Grace naaseb pühapäeval laevaliiklusse

LAEVALIIKLUS I Viking Grace naaseb pühapäeval laevaliiklusse

Viking Grace naaseb laevaliiklusse pühapäeva õhtul kell 20.55 Turust. Laeva kahjustused olid pärast möödunud laupäevast juhtumit minimaalsed, viga sai vaid üks sõukruvidest, laeva põhi on kahjustusteta.

“Oleme väga tänulikud, et Viking Grace’i kahju oli minimaalne. Üks laeva sõukruvidest sai vigastada ja seda remonditakse praegu. Laeva põhi ei saanud kahjustada. On rõõmustav, et laev naaseb nii kiiresti liiklusse. Kliendid, kes jälgisid sündmusi laeva pardal ja meedias, on andnud palju positiivset tagasisidet, mis on väljakutsuvas COVID-19 situatsioonis väga südantsoojendav,” ütleb Viking Line’i kommunikatsiooniosakonna juhataja Johanna Boijer-Svahnström.

Ohutus on Viking Line’i jaoks alati esmatähtis, tehakse tihedat koostööd ametivõimudega, et kliendid võiksid nende laevadel kindlalt reisida. Viking Line’i veebilehel on koondatud kasulikku teavet laevareiside kohta koroonaperioodil.

Viking Grace pakub lähinädalatel jõulude ajal populaarset jõululauda, mille on välja töötanud Rootsi peakoka meeskond. Sel aastal koosnevad jõululaua soojad ja külmad road klassikalistest roogadest, millele on antud uusi värskeid mõjusid. Taxfree kaupluses on kogu moe- ja aksessuaaride valik 30% tavahindadest soodsam.

Turu-Ahvenamaa-Stockholmi liinil sõitev laev sõitis karile 21. novembril Mariehamni sadama lähedal. Laeval oli 331 reisijat ja 98 meeskonnaliiget, keegi neist viga ei saanud. Viking Grace sai väiksemaid kahjustusi ja sõitis sündmuskohalt oma mootorite jõul Naantalis asuvasse Turu remondidokki.

Head Uudised GoodNews