1. Avaleht
  2. Äri
  3. Omatalo Eesti saab eestipärase nime Soome Maja
Omatalo Eesti saab eestipärase nime Soome Maja

Omatalo Eesti saab eestipärase nime Soome Maja

Eesti juhtiv puitelementmajade ehitaja Soome Maja Ehitusteenused OÜ võttis ajaloolise Omatalo Eesti asemel kasutusse eestipärase brändinime Soome Maja ning laiendab elementide tootmist Eestisse.

“Brändiuuenduse sisuks on ettevõtte loomulik areng,” rääkis tegevjuht Simo Söödor Soome Maja brändiarendusest. ”Eesti eramajade ehitusturg on kasvutrendis ning uue kuue saavad kõik meie projektid, sealhulgas ettevõtte veebikanalid, esinduskontor kui ka tootmine. Tootmine laienes nüüd Eestisse, et olla lähemal koduturule.” Ta lisas, et uue tootmise raames on Soome Maja poolt välja töötatud element, mis on varasemast veelgi soojapidavam ning juurde on toodud uusi, modernseid majade projekte.

Tegevjuht Simo Söödor käimasoleva Soome Maja eramuehitusel

Soome Maja tegevjuht Simo Söödor selgitas, et kõik ettevõtte poolt ehitatud Soome Maja elamud vastavad mitte ainult Eesti, vaid ka Soome ehitusstandardile, mis on piirkonna kõige nõudlikum. “See on põhjus, miks anname ehituskonstruktsioonidele kõige pikema ajaga garantii Eestis, mis on 50-aastat,” lausus ta ja lisas, et aja jooksul on Eesti kliendid järjest enam pööranud tähelepanu eramute põhjamaisele ilmastikukindlusele ja energiasäästlikkusele.

Simo Söödori sõnul on tema kui omaniku jaoks Soome Maja brändi kasutamine nii oma juurte juurde tagasi minek kui ka uue asja loomine. “Soome Maja laiendab tootmist Eestisse ja töötab välja uusi projekte, mis saavad alguse kliendi soovidest. Nüüdsest oleme nii tootjad kui ka ehitajad, tagades oma meeskonnaga kogu elamu kvaliteetse valmimisahela,” rääkis Söödor ja lisas, et tänaseks pakub Soome Maja eelkõige “võtmed kätte” lahendusi ning ettevõttes on eksperdid tootmisest kuni lõpplahenduseni.

Soome Maja asutati 1996. aastal ning on tänaseks enim eramaju ehitanud ettevõte Eestis. Soome Maja poolt on uued kodud saanud üle 1600 pere. Ettevõtte poolt on rajatud mitme elamurajooni eramajad, seal hulgas Uuesalu elamurajoon ja suur osa Peetri ning Veskimöldre piirkonna eramutest. Soome Maja ehitusmaht Eestis on olnud aasta aastalt kasvutrendis, käive eelmisel aastal enam kui kahekordistus.

Kindel kodu põhjamaa kliimas – Soome Maja!

Head Uudised GoodNews