1. Avaleht
  2. Äri
  3. Renault Mégane Grand Coupé läbis uuenduskuuri
Renault Mégane Grand Coupé läbis uuenduskuuri

Renault Mégane Grand Coupé läbis uuenduskuuri

2016. aastal müügile tulnud Mégane Grand Coupé sedaani on seni müüdud 200 000 autot. Rafineerituma disainiga mudel on varustatud uusima tehnoloogiaga, et tagada veelgi suurem turvalisus ja sõidumugavus. Mudelit on täiustatud muuhulgas uute juhiabisüsteemide ja 1.0 Tce bensiinimootiriga.

Uuel Mégane Grand Coupél on Renault’le iseloomulikud C-kujulised 100% Pure Vision LED esituled. Esiosas on uus kaitseraud ja võre, mida ilmestavad kroomitud detailid. Parema aerodünaamika tagamiseks on rattakoobaste ees õhuvoolu suunajad. Külgvaates on uuendatud uue Mégane Grand Coupé poritiiva disaini ja lisatud uksekäepidemete valgustus. Värvivalikus on seitse tooni, sh uus Highland Grey.

Uus Mégane Grand Coupé’l on kuni 10,2-tolline digitaalne armatuurlaud. Olenevalt varustuastmest pakub Renault Easy Link süsteemiga 9,3-tolline multimeediaekraan kõiki navigeerimis- ning teabe- ja meelelahutusfunktsioone, samuti Multisense seadistusi. Ergonoomilisuse parandamiseks on kõik juhiabinupud koondatud roolile ja konsoolilülitused, nt temperatuurikuvar, on parema ligipääsetavusega. Mugavama juhtimisasendi leidmiseks on juhiiste nüüd elektriliselt reguleeritav.

Uuel Mégane Grand Coupél on uuendusena Stop & Go funktsiooniga kohanduv püsikiirushoidik, mis hoiab teatud kiirusel vahemaad eesoleva sõidukiga ja reguleerib auto kiirendamist ja pidurdamist. Aktiivset hädapidurdussüsteemi on täiendatud jalakäijate tuvastamise funktsiooniga. Ristuva liikluse hoiatus tuvastab läheneva takistuse ja hoiatab juhti tagurdamisel.

Uus Mégane Grand Coupé pakub bensiini- ja diiselmootorit. Mudeli puhul on uus 115-hobujõuline 1.0 TCe bensiinimootor. 140-hobujõuline 1.3 TCe mootor jääb samuti valikusse ning on saadaval nii manuaal- kui ka automaatkäigukastiga. Diiselmootoritest on 1.5 Blue dCi mootor 115 hj versioonina, samuti, manuaal- kui ka automaatkäigukastiga.

Head Uudised GoodNews