1. Avaleht
  2. Äri
  3. RIKKAKS SAAMISE TEADUS I Mindset coach Karmo Kivi korraldab 5-päevase veebiseminari
RIKKAKS SAAMISE TEADUS I Mindset coach Karmo Kivi korraldab 5-päevase veebiseminari

RIKKAKS SAAMISE TEADUS I Mindset coach Karmo Kivi korraldab 5-päevase veebiseminari

Mindset coach Karmo Kivi korraldab 9.-13. augustil 5-päevase veebiseminari “Rikkaks saamise teadus”. Ta rõhutab, et sa ei ole sündinud siia ilma, et ära elada ja ots-otsaga kokku tulla. Sa oled sündinud, et areneda ja kasvada inimesena. Kasvusoov, parema elu soov, on olemas igas inimeses. Meil on kombeks seada endale piiranguid, mis lähtuvad mingitest oma hirmudest või ühiskonnas levinud uskumustest ja arvamustest. Kui palju kordi oleme oma elus kuulnud ütlemist, et “Raha ei ole kõige tähtsam”, “Raha pole minu jaoks tähtis” või “Ma ei hooli rahast”?

Sa ei ole sündinud siia ilma, et ära elada ja ots-otsaga kokku tulla!

Raha on sulane, sina oled isand

Kivi toob välja, et reeglina kipuvad seda ütlema inimesed, kellel raha pole. Nad tunnevad end ebamugavalt. Mugavalt tunnevad rahast rääkides need, kellel seda on. Raha on oluline. Raha on maksevahend, sest aitäh eest poes, arsti juures, koduostul arveid pole pole võimalik tasuda. On nii? Raha on sulane, sina oled isand. Mitte vastupidi.

“Rikkad pole halvad inimesed ja vaesed head või vastupidi, raha on võimendi, mis toob esile inimeses domineerivad omadused. Raha on väärtuslik vaid seni, kuni ta on ringluses… ja võimalused küllusliku elu luua on kõigi jaoks piiramatud,” kinnitab Kivi.

Soovida raha on täiesti loomulik

Ta selgitab, et tema mentor Bob Proctor sõnab, et kuuleb inimestelt tihti, et nad tahavad saada miljonäriks, teenida 1 miljoni. Kuid seda öeldes on inimesed pigem ebakindlad, esitades seda kui soovunelmat, mitte kui enesekindlalt esitatud eesmärki.

“Soovida enam raha on täiesti loomulik. Ei ole midagi häbiväärset soovimaks paremat elu. Piiratud hulk raha igakuiselt piirab ka sinu valikuvõimalusi ja vabadust teha seda, mida soovid. See ei anna sulle võimalust aidata märkimisväärselt ka teisi,” sõnab Kivi.

Soovida enam raha on täiesti loomulik. Ei ole midagi häbiväärset soovimaks paremat elu!

Milline on sinu suhe rahaga praegu?

Kuidas sa rahast mõtled? Kas enamasti negatiivses võtmes (ei ole piisavalt, iga arve tasumine on pigem piin kui lõbu) või positiivselt? Mida igapäevaselt tunned, kui raha teema mõttesse tuleb? Millised on Sinu uskumused? Sinu praegune teadlikkus rahast peegeldub Sinu sissetuleku suuruses. Soovid seda muuta, tere tulemast koolitusele. Saa üle süü-, häbi- ja väärtusetuse tundest! Kõigist nendest tunnetest, mida hetkel võid tunda mõeldes sõnale “minu suhe rahaga”.

Kivi 5-päevaselt veebikoolitusel saad tõsta oma teadlikkust, et saaksid kasvatada ka oma sissetulekuid.

Veebiseminaril käsitletakse teemasid:

  • Mina ja raha
  • Kas võimalused on monopoliseeritud?
  • Kõige tähtsam printsiip, mida rakendada rikkaks saamiseks
  • Elujärje parandamine
  • Kuidas kasutada oma tahet rikkaks saamiseks
  • Kuidas muuta mõttemustreid
  • Eesmärgi õige püstitus, tõhus sooritus ja tegutsemine
  • Kuidas rikkus sinuni jõuab?

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews