1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. SÄILITAME RAHU JA OLEME TARGAD I Pipedrive töötab kodust
SÄILITAME RAHU JA OLEME TARGAD I Pipedrive töötab kodust

SÄILITAME RAHU JA OLEME TARGAD I Pipedrive töötab kodust

Eesti päritolu müügitarkvara ettevõte Pipedrive sulgeb COVID-19 leviku aeglustamiseks alates esmaspäevast kõik oma kontorid üle maailma ning jätab ära tööreisid ja füüsilise kohalolekuga firmaüritused. Kõik ligi 640 töötajat jätkavad tööd kodukontoritest.

Pipedrive’I tegevjuhi ja kaasasutaja Timo Reini sõnul otsustas Pipedrive viia oma töötajate tööalased sotsiaalsed kontaktid miinimumini, et kaitsta neid ja nende peresid. Ühtlasi on ettevõtte jaoks oluline kohandada tööprotsessid ümbritsevatest piirangutest vähem sõltuvaks ning panustada viiruse globaalse leviku aeglustamisse. “Tahame, et meie kliendid saaksid keerulistel aegadel jätkuvalt parimaid tooteid ja teenindust ning soovime aidata omalt poolt kaasa viiruse levimiskiiruse vähendamisele. Loodame, et mõne aja pärast olukord normaliseerub.” sõnas Rein.

Kuigi kogu ettevõtte kolimine kodukontoritesse eeldab mõningaid muudatusi töökorralduses ja -protsessides, ei avalda see Reini hinnangul firma tegevusele tõenäoliselt suurt mõju, kuna Pipedrive’is on võimalik enamik asjadest kontorisse tulemata korda ajada. „Töötajad on harjunud oma tööd niikuinii igapäevaselt arvuti ja videokõnede vahendusel tegema, kuna kolleegid ja kliendid asuvad maailma eri paigus,” sõnas Rein, kinnitades, et ettevõtte rohkem kui 90 000 kliendi jaoks midagi ei muutu. Pipedrive aitab töötajaid vajadusel töövahenditega, et töö kodus saaks jätkuda tõrgeteta.

Head Uudised GoodNews