1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Samsung Electronics esitleb “ISE 2014” messil tipptasemel ekraanilahendusi
Samsung Electronics esitleb “ISE 2014” messil tipptasemel ekraanilahendusi

Samsung Electronics esitleb “ISE 2014” messil tipptasemel ekraanilahendusi

Samsung logoTäna tutvustab Samsung Euroopa suurimal rahvusvahelisel äriklientidele mõeldud messil Integrated Systems Europe (ISE) ekraanilahendusi, mis tulevad turule ka Baltimaades.

Samsungi uute ekraanilahenduste märksõnadeks on “integreeritud, interaktiivne ja inspireeriv,” mis tagavad uue lähenemise ettevõtetele oma klientidega suhtlemiseks.

Samsungi teise põlvkonna Smart Signage platvorm (SSSP)

SSSP on integreeritud digital signage, mille puhul kaob vajadus väliste meediamängijate järele – see muudab kasutuselevõtu lihtsaks, kiireks ja säästlikuks. Nende arvutivabade, puutetundlike videoseinte tööks ei ole vaja välist riistvara. Platvormi juurde kuulub nii sisemine meediamängija kui ka MagicInfo lahendus sisu lihtsaks haldamiseks. Lahenduse WebAuthor abiga saate sisu igal ajal ja igal pool veelgi hõlpsamini luua, muuta ja värskendada.

Sisseehitatud WiFi funktsionaalsus

Teise põlvkonna SSSP juurde kuulub ka sisseehitatud WiFi funktsionaalsus, mis tagab mugavama mobiilse sisuhalduskeskkonna ja lihtsustab tööprotsesse.

Lahendus kaubanduspindade jaoks

Samsung soovitab vahetada välja traditsioonilised reklaam- valguskastid Integrated Digital Platformi vastu, mis pakub märksa paindlikumat ja võimalusterikkamat tootetutvustuslahendust.

Näiteks võimaldab see ehitada lihtsalt kohandatavate ja teema-mallidega ekraane, mis katavad kõigi kaubandusettevõtete vajadused. Samuti saab Samsung’s MagicInfo vahendusel siduda ekraaniga laoandmed, et kuvada reaalajas pidevalt uuendatud laoseisu või suhelda kliendiga muul viisil, kasutades selleks intuitiivset puutetundlikku liidest.

Majutusettevõtete lahendus

Majutusettevõtetes on ruumis pakutav meelelahutus külastaja rahulolu seisukohast määrava tähtsusega.

LYNK™ SINC 3.0 on IP-põhine vidin-(widget) lahendus, mis mis pakub hotellidele võimalust luua ja muuta külastajatele mõeldud sisu, olgu tegemist näiteks reaalajas sõnumite edastamisega või mitmesuguste ekraanimenüüdega klientide jaoks.

Ärilahendus

Samsungi Magic IWB 3.0 võimaldab rohkem kui kahel LFD-ekraanil ühtse seadmena toimida ja kasutajatel tõhusat koostööd teha, jagades sisu süle- ja tahvelarvutitest. Selle ärilahendusega pakub Samsung võimalust viia kasutajate koostöö puutetundliku ekraani abiga uuele tasemele. Samuti saab kasutada võimalust kuvada ühel ekraanil korraga nelja digitaalsisendi pilti või tugevdada oma brändi nähtavust Samsungi uute, kuni 95-tolliste LFD-ekraanide abil.

Lahendus ametiasutustele

Samsungi ekraanid on säästlikud, nende paigaldamine ja haldamine on lihtne ega vaja eraldi arvutit. Nüüd on seadmed senisest rohkemate funktsioonidega ja videoseintesse integreerimise võimalusega, mille abil saab edastada klientidele vajalikke sõnumeid.

Lihtne videoseina lahendus

Samsung pakub arvutivaba videoseina integreerimise võimalust koos teise põlvkonna SSSP sisu esitamise ja esitusprogrammide koostamise võimalusega ilma arvutit kasutamata. Paigaldamine on lihtsam kui kunagi varem – Samsungi kasutajasõbralikud ekraanid tuleb omavahel display pordi kaudu ühendada ja lisada USB-mälu. Lisaks sellele saab maailma kõige õhemate, vaid 3,5 millimeetri paksuse äärisega ekraanide abiga luua peaaegu ühtlase videoseina, mis pakub meeldejäävat vaatamiselamust.

UHD LFD (Large Format Display – suureformaadiline ekraan)

Kuna nõudlus UHD LFD-ekraanide järele kasvab pidevalt, tahab Samsung sellele vastata, pakkudes välja oma UHD-ekraanide seeria, mille seas suurim on 95-tolline. Samsungi UHD LFD ekraanide abiga saavad ettevõtted kuvada neli korda detailsemat pilti kui FHD ekraanidel – selline lahendus sobib näiteks luksuskaupu müüvatele poodidele, kus soovitakse pakkuda külastajatele parimat pildikvaliteeti. Koosolekute pidamise muudab senisest mugavamaks uus võimalus jagada ekraan neljaks. Selliselt on mugavam korraldada nii videokonverentse kui ka esitlusi, kusjuures andmeid saab jagada mitme ühendatud arvutiga.

Head Uudised GoodNews