1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TÄIEGA TEGIJAD I Telia töötajad hakkavad kasutama elektrilisi tõukerattaid, et sel moel vähendada CO2 tootmist
TÄIEGA TEGIJAD I Telia töötajad hakkavad kasutama elektrilisi tõukerattaid, et sel moel vähendada CO2 tootmist

TÄIEGA TEGIJAD I Telia töötajad hakkavad kasutama elektrilisi tõukerattaid, et sel moel vähendada CO2 tootmist

Telia töötajad saavad suvel linnas liikumiseks kasutada elektrilisi tõukerattaid, et sel moel vähendada CO2 tootmist.

Juulis jõudsid Telia Mustamäe, Sõle ja Sõpruse majade juurde Bolti tõukerattad, mida töötajad saavad kasutada linnasisesteks sõitudeks, olgu selleks siis erinevate Telia büroohoonete vahel liikumine või klientide külastamine.

Telia Eesti haldusüksuse juhi Mari-Liis Vihuli sõnul on kokku plaanis selliseid sõiduvahendeid kasutusele võtta ligi paarkümmend.

„Igal hommikul leiavad meie töötajad kõigi Tallinna suurte kontorite juurest laetud rattad, mis mõeldud keskkonnasäästlikul moel meie kontorite vahel ja kliendi juurde sõitmiseks. Juulis lisandus Bolti rakendusse võimalus kasutada takso asemel linnas sõitmiseks elektrilist tõukeratast ning esimesed Telia töötajad on kesklinnast saadud ratastega seda võimalust juba kasutanud,“ sõnas Vihul.

Rattasõidule asuvate töötajate ohutuse tagamiseks on suuremate kontorite fuajeedes sõiduootel ka Telia poolt disainitud kiivrid.

Mari-Liis Vihuli kinnitusel soovib Telia elektrirataste kasutamisega testida, kui hästi võetakse alternatiivsed liiklemisvõimalused töötajate poolt vastu, et edaspidi keskkonda säästvaid liikumisvalikuid veelgi laiendada.

„Oleme terve Telia Company grupiga seadnud endale aastaks 2030 ambitsioonikad keskkonnaeesmärgid, sealhulgas näiteks CO2- ja jäätmevaba tegevus. Katsetame nende eesmärkideni jõudmise nimel juba täna erinevaid rohelisi tegevusi ning elektrirataste kasutamine on vaid üks väike samm mitmete seas,“ lisas Vihul.

Head Uudised GoodNews