1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. TALUST OTSE SINULE I Nopri piimamees Tiit: „Eestimaist toodangut ostes loome paremat tulevikku!”
TALUST OTSE SINULE I Nopri piimamees Tiit: „Eestimaist toodangut ostes loome paremat tulevikku!”

TALUST OTSE SINULE I Nopri piimamees Tiit: „Eestimaist toodangut ostes loome paremat tulevikku!”

Nopris pole keegi kunagi virisemisele aega kulutanud. Kui töö takerdub, on parimad kaaslased ikka hea keskendumis- ja teovõime – ja seda mitte ainult suurfarmis, vaid igas Eesti majapidamises. Nii kutsus talu peremees Tiit Niilo Nopri Talumeierei Facebooki lehel juba nädalapäevad tagasi kõiki üles oma valikuid uue pilguga üle vaatama ja kriisiolukorras tekkinud vaimuärksust agaralt ja targasti kasutama.

Tiidu sõnum on lihtne.

Esiteks: mõtle, kelle tootmisesse panustad. Ostes Hiina kaupa, toetad nende koroonatõrjet, nende edu. Eestimaist ostes lisame aga raha oma kassasse ja aitame tagasi maksta riigi võetud kriisilaenu. Mis veelgi olulisem, nii hoiame ka enda käed-jalad töös ja investeerime paremasse tulevikku!
Teiseks: kasuta kriisi seni veninud raskete otsuste tegemisel – asu päriselt maale elama, raja lõpuks see interneti püsiühendus ja hakkagi iga päev kaugtööd tegema ning ole valmis mistahes ootamatusteks. Nii tõstame oma reageerimisvõimet ja immuunsust tänapäeva riskide suhtes!

„Talust otse Sinule” on Nopri talu moto olnud juba ajast, mil piimaauto veel külast külla sõitis. Nüüd on Nopri oma rändmeierei jälle sisse seadnud ja pakub kolme võimalust, kuidas maitsvad tooted ikka klientideni jõuaks. Valida saab kontaktivaba „Sõida ja osta” teeninduse ning tasuta kojukande vahel. Lisaks töötab Nopri e-pood, mis toimetab juustud pakiautomaati või SmartKulleriga otse koju.

Lisainfo ja tellimine Nopri kodulehel www.nopri.ee.

Head Uudised GoodNews