1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TASUTA WEBINAR JUHTIDELE I Kuidas luua võitjate meeskond?
TASUTA WEBINAR JUHTIDELE I Kuidas luua võitjate meeskond?

TASUTA WEBINAR JUHTIDELE I Kuidas luua võitjate meeskond?

13. jaanuaril kell 16 toimub tasuta veebiseminar, kuidas luua võitjate meeskond, kes hoiab kokku ja pingelistes oludes ja tuleb igast olukorrast välja võitjana. “Sa oled vaid nii tugev, kui on sind ümbritsev meeskond,” rõhutab koolituse läbiviija Vallo Arumäe, kes on Starfish Academy asutaja, ettevõtja, mentor ja treener. Viimased kümme aastat on Arumäekeskendunud enesearengule, õppides otse maailma parimatelt erinevates valdkondades.

Juhi suurim vara on tema meeskond

“Paljude uute juhtide jaoks, olgu see omal soovil või võimalustest kinni haarates, jääb sellest mulje kui uhkest ja prestiižest ametist. See on positsioon, milles saad läbi oma oskuste rakendamise avaldada mõju kogu ühiskonnale. Need, kes on pühendunud läbi juhtimise edu saavutama, mõistavad peagi, et tegemist on meeskonnaspordiga. See ei saa olla soolokonkurss,” tõdeb Arumäe.

Ta toob näiteks Michael Gerberi raamatu „Ettevõtlusmüüt”. “Teil võib olla visioon ja kirg luua, kuid teil ei pruugi olla oskusi, teadmisi või soovi teha muid ülesandeid. Vabadus oma visiooni realiseerida, otsustada ja edasi liikuda on see, kuhu peaksite juhina oma energia koondama. Tugeva tugimeeskonna paika panemine on ainus asi, mis muudab sellise vabaduse reaalsuseks,” tsiteerib ta ning kinnitab, et juhi suurim vara on tema meeskond.

Online koolitusel läbivõetavad teemad:

  • Kuidas muuta töötajad võitjate meeskonnaks?
  • Kuidas kindlustada, et kõik tiimiliikmed annavad endast parima?
  • Kuidas tõmmata ligi parimaid tiimimängijaid oma äri jaoks?
  • Kuidas suurendada lojaalsust ja enesekindlust oma meeskonnas nii et nad hoiavad kokku ka pinge all tegutsedes?
  • ​Kuidas vabaneda stressi tekitavatest tööalaste suhete probleemidest lõplikult?

Enda elu liidritele

Vallo Arumäe astub üles ka 29. jaanuaril juba 6. korda Eestis toimuval Starfish Academy ja The John Maxwell Co. (USA) poolt korraldataval, juhtide ja nende meeskondade poolt väga kõrgelt hinnatud, uue ajastu konverentsil LIVE2LEAD: Estonia.

Vallo Arumäe

Vallo Arumäe on Starfish Academy asutaja, ettevõtja, mentor, treener ja rahalise vabaduse ekspert. Viimased kümme aastat on Vallo keskendunud enesearengule, õppides otse maailma parimatelt erinevates valdkondades.

Tänaseks on Vallo viinud õpitud teadmised oma igapäeva ellu, saanud rahaliselt vabaks ja inspireerib jätkuvalt sellega ka teisi.

Head Uudised GoodNews