1. Avaleht
  2. Toode
  3. TOP! Aegumatud naiste parfüümid
TOP! Aegumatud naiste parfüümid

TOP! Aegumatud naiste parfüümid

Igal uue hooajal esitlevad parfüümidisainerid ikka ja jälle uusi lõhnu ja kellele tundub, et ükskord saab see looming juba ammendatud, siis mõelgem hetkeks. Nii nagu iga päev loob mõni muusik uue meloodia, kokk uue maitsekoosluse, nii jätkub ka uusi avastusi parfüümimeistritelegi. Kuid siiski on parfüümimaailmas geniaalseid klassikuid, mida lihtsalt ei saa uute tulijate vastu vahetada.

Kaup24 e-pood valis tutvustamiseks välja viis eriilmelist väärikat klassikut, mis on aastaid ja mõnel juhul isegi aastakümneid müügitabelite tipus. Põhjusega.

Christian Dior J’Adore

Mäletate ehk meie Eesti esimese maailmatasemele pürginud modelli Carmen Kass tähelendu? Vahetult enne millenniumi vahetust, aastal 1999, valiti just Carmen Kass Christian Dior J’Adore parfüümi imidžit esindama. Tema väljendas sõnumit, mida see tänaseni müügitabelite tipus olev parfüüm endas peegeldab. Klassikaline, moderne, glamuurne, millest ei puudu Diori moemaja ülim naiselikkus.

J’Adore õrnas unikaalses lillelises buketis, milles on roosi, jasmiini, orhideed tõuseb seejärel esile küpse magusus. Parfüümi südamest õhkub ploomide, muskuse ja põldmuraka segu ning tipunootiks on värske mandariin. Parfüüm, mis on püsinud tipus kakskümmend aastat ja olnud nii endiste kui ka uute samastajate lemmikuks.

Dolce & Gabbana Light Blue

Parfüümi kandmisel tekkiv nooruslikkuse- ja rõõmutunne on temast teinud ikoonilise parfüümi, mis pole endiselt oma austajaskonda kaotanud. Parfüüm saabus lõhnariiulitele aastal 2001 ja on tänaseni kindlalt oma riiuliruumi kindlustamas.

Kuigi tegemist on värskusest pakatava parfüümiga, püsib lõhn äärmiselt kaua peal. Südamenootideks puuvilja-, lille- ja tsitruseline aroomibukett, mis toob hinge suvepuhkuse ja muretuse viies mõtted vahemere kaunitele randadele.

Calvin Klein Euphoria

Sensuaalne, salapärane, naiselik. Need iseloomustavad sõnad ongi põhjuseks, miks seda aastast 2005 loodud parfüümi ikka ja jälle enda või oma kallima peal tunda soovitakse. Lõhnas on tunda lopsakat rohelust, granaatõuna ja hurma tippu ning selle südamenootideks on tugevad lillelised -lootose õis, must orhidee, magnoolia. Lõhna rikkalikkus jätkub vedela ambra, mahagoni, musta kannikese ja kreemjate lõhnaakordidega.

Kogubukett võib paljude inimeste jaoks olla liiga maskuliine kuid parfüümi austajate jaoks on see just sensuaalsuse ja naiselikkuse segu. Müügiedetabelid kinnitavad, et neid jagub ja parfüüm sobibki tänapäevasele naisele, kes soovib väljuda igapäevaelu rutiinist ning väljakutsuvalt osa saada maailmast, mis on täis naudinguid, üllatusi ning ahvatlusi.

Thierry Mugler Angel 

Parfüüm ingellikele või saatanlikele naistele. Või mõlematele. Tegemist on igal juhul üdini naiseliku parfüümiga, mis on müügiedetabelite tipus platseerunud juba aastast 1992. Parfüümis on tunda mõningast vanilli, rohkelt värskeid tsitrusvilju, samuti sandlipuu, šokolaadi, patšuli, ploomide ja melonite aromaatseid noote. Südamenoodid on ananass ja virsikud. Väga eristuv ja äärmisel kaua peal püsiv parfüüm. Andunud austajatele on loodud ka parfüümi mõju veelgi pikendav ja üle keha lõhnastav toetav sari kreemide ja dušigeeli näol.

Yves Saint Lauren Black Opium

2014. aastal YSL Opium parfüümide perekonda lisandunud Black Opium on südameid võitnud naiste poolt, kes aegajalt tunnevad vajadust end ennastunustavalt vabaks lasta öistel pidudel. Tegemist on rokiliku karakteriga ent klassikalise iseloomuga parfüümiga, mis laseb valla lasta ka enda tumedama ja saladuslikuma poole. Tugev kontrast heleda ja tumeda vahel. Parfüümist hõngub soojust ja kohvi domineeriv akord seguneb järk-järgult roosa pipra, apelsinipuu õite, jasmiini, vanilli, patšuli ja seedripuu lõhnanootidega. Elav, sensuaalne ja sõltuvusttekitav nagu ka tema põhiloomuseks olev 1977. aastal loodud idamaine ja vürtsikas klassik YSL Opium.

Lisainfot lõhnade püsivuse kohta leiate fragrantica.com veebist.

Klassikutele tuleb au anda, sest olla läbi pidevalt ja kiires tempos muutuvas maailmas endiselt ihaldatud, tähendab vaid seda, et midagi on väga õigesti tabatud. Signatuurlõhnaks saab saada läbi rohkete komplimentide ja üleva meeleolu tekitamise.

Tegemist on reklaamartikliga. 

Head Uudised GoodNews