1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. TUBLID NOORED I Õpilasfirma Nämsa toetab tervislikku toitumist ja kodumaiseid tooteid
TUBLID NOORED I Õpilasfirma Nämsa toetab tervislikku toitumist ja kodumaiseid tooteid

TUBLID NOORED I Õpilasfirma Nämsa toetab tervislikku toitumist ja kodumaiseid tooteid

Õpilasfirma Nämsa taga on noored, kes toetavad oma tegevusega Eesti siseseid tooteid ja toorainet ning muudavad kiirel päeval söömise lihtsamaks ja tervislikumaks.

Noored sõnavad, et nende üks ideedest on kasutada saadud tooraine maksimaalselt ära, millega vähendada olemasoleva toidu raiskamist. Sellega astus maikuu lõpus tegevuse lõpetav õpilasfirma Nämsa väikese sammu planeedi heaolu poole, kus raisatakse vähem toitu ja kasutatakse kõik saadused maksimaalselt ja efektiivselt ära.

Tutvustame noori, kes firma taga seisavad:

OliverTähelepanelik, asjalik ja ettevõtlik gümnasist, kes on valmis kõigeks ja mitte kunagi ei löö katsumustele käega. Firma juht hoiab silma peal kõigil firmaga seotud asjadel ja on tööde juhataja. Kontrollib, et kõik firmaga seotud tegevused on õigeaegselt tehtud. Tootmine võtab aset tema elamus, kus samuti kõik toimub firma juhi juhendamise all. Samuti on tema juures valmis toodete hoiustamine. Tegeleb suuremas osas tootmisega.

Karl Alati abivalmis, heatahtlik ja leidlik gümnasist, kes on alati seal, kui sa teda vajad. Firmas turundusjuht, kes jälgib tulevaid laatasid ja oma suurepärase suhtlus oskusega broneerib erinevaid üritusi, kus kohapeal müümas käiakse. Tegeleb võimalusel tootmisega.

KirkeKoostööaldis, konkreetne ja sihikindel gümnasist, kes mitte kunagi ei löö tiimi ees pead norgu. Firmas tootejuht, kes hoiab silma peal tootmiseks vajamineval toorainel. Samuti on tema käe all Drive dokumentide korrasolek ning koosolekute protokollimine. Tegeleb võimalusel tootmisega.

SimoneLoov, vabameelne ja otsekohene gümnasist, kes tuleb välja alati heade ideedega. Disainer, kes tegeleb firma visuaalse poolega. Veel on tema käe all firma sotsiaalmeedia kontod, kus tehakse pidevalt reklaami. Tegeleb võimalusel tootmisega.

Mikk – Humoorikas, abivalmis ja töökas gümnasist, kes teeb tööd innuga. Firmas finantsjuht, kes hoiab silma peal firma rahaasjadel. Paneb kirja firma  tulud ja kulud. Tegeleb võimalusel tootmisega.

GoodNews soovib noortele edu ja pealehakkamist ka uutel väljakutsetel. Toimetus loodab, et noored sai õpilasfirma loomisega ettevõtluspisiku ellu alatiseks kaasa!

Head Uudised GoodNews