1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Turule on tulnud uus, innovatiine ja usaldusväärne kaubamärk – Meditsiinitugi OÜ
Turule on tulnud uus, innovatiine ja usaldusväärne kaubamärk – Meditsiinitugi OÜ

Turule on tulnud uus, innovatiine ja usaldusväärne kaubamärk – Meditsiinitugi OÜ

Aprilli algusest alustas tööd uus ettevõte Meditsiinitugi OÜ, mille põhitegevus on suunatud peamiselt meditsiini- ning invaabivahendite müügile. Müüdavate toodete valikus on muuhulgas ainulaadseid ning kõrgevaliteedilisi seadmeid, mida võib Eesti turult leida esmakordselt.
Meditsiinitugi OÜ ülemaailmsed koostööpartnerid on selekteeritud hoolikalt ning läbimõeldult, juhuslikke valikuid nende seas ei leidu.

Meditsiinitoe tootevalik on väga lai, alustades lihtsast jooginõust lõpetades haigla inventari või treppidel liikuvate ratastoolidega. Jaekliendid leiavad endale sobivaid abivahendeid, meditsiiniasutustele on pakkuda varustust ning sisustust, mis vastab ka kõige nõudlikuma patsiendi ning meditsiinitöötaja ootusele.

Treppidel liikuv ratastool on üks oodatuimaid ning põnevamaid tooteid. Ratastooliga on võimalik liikuda treppidel täiesti iseseisvalt, samuti ületada kõnnitee äärekive. Vastupidiselt trepironijale ei ole selle ratastooli kasutajal vaja treppidel liikumiseks paluda kõrvalist abi. Ratastooli režiimi on võimalik vahetada tavaliselt sõidult trepile vaid nupuvajutusega. See on ratastool, mis muudab Meditsiinotoe kliendi  igapäevaelu kardinaalselt.

Meditsiinotoe lähenemine klientidele on individuaalne, kuulatakse ära kliendi soovid ja nõudmised, võttes arvesse kõiki detaile. Võtmesõnaks on koostöö, et leida parim võimalik lahendus.

„Tõhusa meeskonnatöö aluseks on ettevõttesisene sõbralik ja abivalmis õhkkond, mille tähtsateks osadeks on üksteise juhendamine ning julgustamine. Meditsiinitoe kollektiiv teeb kõik endast sõltuva, et tagada kliendi soovide täitumine.“ selliste sõnadega võib iseloomustada ettevõtte tõekspidamisi.

Meditsiinitoe tegevusvaldkonna ning toodetega on võimalik tutvuda kodulehel www.meditsiinitugi.ee.

Head Uudised GoodNews