1. Avaleht
  2. Äri
  3. Urmas Sõõrumaa ostab Rotermanni kõrval asuva Foorumi Keskuse
Urmas Sõõrumaa ostab Rotermanni kõrval asuva Foorumi Keskuse

Urmas Sõõrumaa ostab Rotermanni kõrval asuva Foorumi Keskuse

US Real Estate ostab Rotermanni kõrval asuva Foorumi Keskuse, et anda hoonele ja lähiümbrusele uus hingamine ning luua inimestele terviklikum elu- ja ärikeskkond Rotermanni ja Foorumi Keskuse ümbruses.

Foto: US Real Estate

„Meie eesmärk on Rotermanni kvartali ümbruskonda veelgi enam täiustada ja anda linna tihedaima ristmiku äärsele alale uus hingamine,“ ütles US Real Estate omanik Urmas Sõõrumaa. „Praegu ehitatav ja 2024. aastal valmiv Golden Gate´i büroohoone aadressil Ahtri 6 loob suurepärase ühenduse mereäärse piirkonnaga ning Foorumi Keskuse ost on osa meie plaanist avada Rotermanni kvartal ka Narva maantee suunas.“

Foorumi Keskus on modernne A+ klassi hoone, mis asub Hobujaama tänava ja Narva maantee ristmikul. Büroohoone esimesel korrusel on kaubandustänav, mis ühendab Hobujaama ja Narva maanteed. Ülemistel korrustel asuvad büroopinnad. Kokku on üüritavat pinda 9600 ruutmeetrit, millest pool on kaubandus- ja pool büroopinnad. Kogu hoone on 50 üürnikule täielikult välja üüritud, kellest suurimad on KPMG, Vapiano ja Swedbank. Maa-alusel korrusel on 135 parkimiskohta.

Foto: US Real Estate

Tallinna linn on allkirjastanud trammitee rajamise lepingu, mille kohaselt hakkab uus trammitee kulgema Rotermanni ja Foorumi vahelt läbi. Selle tulemusena saab Hobujaama tänav ja väljak uue hingamise ning keskuse külastamine muutub kõigi jaoks veelgi mugavamaks.

  • US Real Estate ostab Foorumi Keskuse ettevõttelt Foorum Invest OÜ ja Foorum Valduse OÜ. Müüjat nõustasid Ellex Raidla ning Redgate Capital koostöös Newsec Baltics`iga. Tehing jõustub peale Konkurentsiametilt loa saamist 2022. aasta sügisel.
Head Uudised GoodNews