1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Uus tegija taaskasutusmaastikul: Punane Rist avab Tallinnas rõiva- ja sisustuskaupluse
Uus tegija taaskasutusmaastikul: Punane Rist avab Tallinnas rõiva- ja sisustuskaupluse

Uus tegija taaskasutusmaastikul: Punane Rist avab Tallinnas rõiva- ja sisustuskaupluse

Heategevuslik taaskasutuskeskus toob Eestisse soodsa hinnaga kvaliteetse rõiva- ja sisustuskauba Soomest. Kauplus asub aadressil Kadaka tee 54 ja avab ukse septembris.

Mitmesajaruutmeetrisel pinnal on laias valikus rõivaid ja jalatseid naistele, lastele ja meestele, samuti põnevat ja omanäolist sisustust: lauanõud, kodutekstiil, maalid, vaibad jpm.

„Kui alguses on peamine koostööpartner Soome Punase Risti Kontti kauplusekett, siis edaspidi toome kaupa ka teistest Euroopa riikidest. Kadaka teel asuv pood on esimene, kavas on laieneda ka mujale Eestisse,“ märkis Eesti Punase Risti projektijuht Leelo Sui.

„Keskkonda säästev ja seda hoidev mõtte- ja käitumisviis on Eestis aina rohkem kanda kinnitamas, kuid pikk tee on veel käia. Loodame, et uus kauplus, sealne korralik, kuid samas soodne kaubavalik toob taaskasutuse juurde nii mõnegi inimese, kes varem on olnud eelarvamuste küüsis,“ rääkis Sui.

Lisaks keskkonnahoiule on ettevõtmise võtmesõna heategevus. „Kaupluse müügitulu läheb tagasi kogukonda: sellega toetame vähekindlustatud peresid, enimhaavatavaid eestimaalasi,“ sõnas Eesti Punase Risti president Harri Viik.

Kõik nimeideed kaupluseketile on oodatud 16. juulini e-kirja aadressil leelo.sui@redcross.ee või Punase Risti taaskasutuskaupluse Facebooki-lehel. Parima nime pakkujat ootab 50 euro eest kaupa omal valikul.

Head Uudised GoodNews