1. Avaleht
  2. Toode
  3. VAIKSEIM TOLMUIMEJA! Eletrolux tuleb turule kõige vaiksema tolmuimejaga
VAIKSEIM TOLMUIMEJA! Eletrolux tuleb turule kõige vaiksema tolmuimejaga

VAIKSEIM TOLMUIMEJA! Eletrolux tuleb turule kõige vaiksema tolmuimejaga

P042759_ORIGINALUus Electrolux UltraSilencer Zen on maailma kõige vaiksem tolmuimeja, mille müratase on vaid 58 detsibelli. Tolmuimeja töötab eriti vaikselt tänu spetsiaalsele tehnoloogiale, mis optimeerib õhuvoolu ja võimaldab seadmel tõhusamalt töötada, vähendades samas müra.

Electrolux Eesti müügijuhi Margus Peetrise sõnul näitavad uuringud, et kodukeskkonna kõige häirivam heli on just nimelt tolmuimeja undamine. ”See teadmine on muutnud vaikuse tootearenduse oluliseks osaks. Oleme tootnud UltraSilencer tolmuimejaid juba 2002. aastast ning erinevaid uuringuid ja teste kasutades seadet pidevalt täiustanud. Täna võime öelda, et Electroluxi uus Ultrasilencer Zen tolmuimeja töötab 58 detsibelli juures, mis on võrdne näiteks helitasemega, mis tekib normaalsel vestlusel,” lisas Peetris.

P042743

UltraSilencer Zen töötab vaikselt tänu Silent Air tehnoloogiale, mis optimeerib õhuvoolu ja võimaldab tolmuimejal ka tõhusamalt töötada, vähendades müra ja suurendades efektiivsust. Silent Zen süsteem pehmendab aga tolmuimeja heli mootori vedruamortisaatorite ning optimaalse isolatsiooniga filtri ja filtrihoidiku abil.

P042764_ORIGINAL

Electrolux UltraSilencer Zen on müügil üle Eesti erinevates elektroonikakauplustes.

P042761_ORIGINAL

Head Uudised GoodNews