1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Heili Klandorf-Järvsoo valiti Euroopa turismikomisjoni turundusgrupi esimeheks
Heili Klandorf-Järvsoo valiti Euroopa turismikomisjoni turundusgrupi esimeheks

Heili Klandorf-Järvsoo valiti Euroopa turismikomisjoni turundusgrupi esimeheks

EAS-i turismiarenduskeskuse turismiturunduse valdkonnajuht Heili Klandorf-Järvsoo valiti 2. juunil Portugalis toimunud Euroopa turismikomisjoni turundusgrupi (ETC MKG) kohtumisel järgnevaks kaheks aastaks turundusgrupi esimeheks.

Grupi ülesanne on muu hulgas Euroopa turuosa suurendamine ülemaailmses turismis ja organisatsiooni kuuluvate Euroopa riikide kui turismisihtkohtade individuaalse ja kollektiivse konkurentsivõime tugevdamine.

„Ma olen väga tänulik usalduse eest. Püüan olla turundusgrupi täidesaatvale üksusele heaks partneriks ja aidata oma teadmistega nii, nagu oskan. Ennekõike pean seda aga suureks tunnustuseks EAS-i turismiarenduskeskuse (välisturgudel Visit Estonia) meeskonnale, kelle viimaste aastate tegemised on ilmselt hästi silma torganud. See tähendab, et meie turunduspädevust, -teadmisi, -leidlikkust ja -tegevusi hinnatakse kõrgelt ja just see on minule kui selle valdkonna juhile Eestis äärmiselt rõõmustav,“ kommenteeris Klandorf-Järvsoo.

„Heili ja Visit Estonia turundusmeeskond on olnud aastaid grupi väga aktiivne liige. Heili nimetamine grupi esimeheks on loomulik samm edasi. Olen veendunud, et Heili mitmekesine töökogemus lisab komisjoni tegevustele suurt väärtust ning anname Heili juhtimisel endast parima Euroopa reisimise ja turismi taaskäivitamisel,“ ütles ETC turundus- ja kommunikatsioonijuht Miguel Gallego.

Grupi aseesimeheks valiti Maria Elena Rossi, kes on Itaalia riikliku turismiagentuuri turunduse ja müügiedenduse direktor.

Euroopa turismikomisjon (European Travel Commission / ETC) on 1948. aastal loodud ainulaadne turismivaldkonnas tegutsev ühendus, mis esindab Euroopa riikide riiklikke turismiorganisatsioone. ETC-sse kuulub 32 täisliiget ehk riiklikku turismiorganisatsiooni ja 15 turismiga seotud assotsieerunud liiget. Eesti on komisjoni liige 1998. aastast.

Head Uudised GoodNews