1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Meediamaja asemel Maakri tänavale kerkiva büroohoone sisekujundus loodi kultusfilmide põhjal
Meediamaja asemel Maakri tänavale kerkiva büroohoone sisekujundus loodi kultusfilmide põhjal

Meediamaja asemel Maakri tänavale kerkiva büroohoone sisekujundus loodi kultusfilmide põhjal

Tallinna südalinna Maakri tänavale kerkib peagi varem Meediamajana tuntud hoone asemel uus ja modernne Maakri Hub, mille sisekujunduslahendused loodi “Star Warsi”, “Teneti” ja James Bondi filmide eeskujul.

„Igal ettevõttel on oma vaimsus, mida saab kõrvutada nende kolme filmiga. Praegu on Maakri Hubi tulevaste üürnike seas kõige menukamaks osutunud luksusliku ja seiklusliku stiiliga James Bond. Loomulikult saavad ettevõtted ka oma lahenduse tellida, kuid Kaose Arhitektide läbimõeldud tervikdisain võimaldab hoida kokku aega ja raha,“ rääkis maja rajava Fausto Capitali müügidirektor Einar Niin.

“Star Wars”

Disainilahendused välja pakkunud Margit Aule sõnul kannab jamesbondilik kontor endas väärikust ja küpsust. Õdusa keskkonna loovad hallid ja murukarva rohelised toonid põrandakattes, luksust lisab kuldne efektsein ja mustad siseuksed.

“Star Warsist” inspireeritud kontor võiks sobida noorele ja uuenduslikule kollektiivile. Selles futuristlikus keskkonnas kasutati metalseid pinnakatteid ja piimjaid salapäraseid vaheseinu.

“Minimalistlikult karge ja elegantse stiili eelistajatele sobib aga “Tenet”, kus mustades ja hallides toonides detaile tasakaalustab hele naturaalne tammespoonist seinapind,“ rääkis Aule.

“Tenet”

Maakri 23A hoone ümberehitus A-klassi büroohooneks valmib esialgsete plaanide kohaselt järgmisel suvel. Fausto Capital investeerib kinnistu ostu koos renoveerimisega kokku 25 miljonit eurot. Täiesti uue ilme saavad hoone fassaadid ja siselahendused. Majale ehitatakse peale kaks klaasist lisakorrust. Maja muudetakse keskkonnasäästlikuks. Välja vahetakse tehnilised lahendused, isolatsiooni-, kütte- ja ventilatsioonisüsteemid.

Head Uudised GoodNews