1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. T1 Mall of Tallinnas jäävad avatuks Selver, apteek, paar toidupoodi ning restorani, kust saab toitu koju tellida
T1 Mall of Tallinnas jäävad avatuks Selver, apteek, paar toidupoodi ning restorani, kust saab toitu koju tellida

T1 Mall of Tallinnas jäävad avatuks Selver, apteek, paar toidupoodi ning restorani, kust saab toitu koju tellida

Juhindudes valitsuse otsusest, jäävad alates reedest, 27. märtsist T1 Mall of Tallinnas avatuks toidupood Selver, apteek Apotheka, toidupoed Willi Lihamaailm ning Eugenio’s gastronoomia. Toitu saab koju tellida burgerikohvikust Garage ning restoranidest Süsi Chill&Grill ning Tokumaru. Ülejäänud meelelahutus- ja kaubanduskeskus suletakse ajutiselt.

T1 Mall of Tallinna juhi Allan Remmelkoore sõnul on valitsuse otsus mõistetav: “Selleks, et koroonaviiruse levik peatada, on vaja kõigile ühiselt kehtivaid reegleid. Loodame, et ranged meetmed aitavad hoida ära veel halvemad tagajärjed ning tänased karmid otsused võimaldavad meil juba lähitulevikus oma uksed uuesti avada,” rääkis Remmelkoor.

Kuna toimivad kauplused ja apteek asuvad esimesel korrusel, jäävad külastajatele avatuks vaid keskuse esimene korrus ning maa-alune parkla. Ülejäänud keskuse korrused ning korrusparkla suletakse ajutiselt.

Selleks, et vältida külastajate ja töötajate nakatumist, rakendatakse keskuses erinevaid ennetavaid meetmeid. Keskuses on külastajatele ja töötajatele välja pandud desinfitseerimisvahendid ning üldkasutatavaid pindasid puhastatakse ja desinfitseeritakse tavapärasest tihedamini.

Head Uudised GoodNews