1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. TELLI VEEBIST I Olerex avab elutähtsa kauba e-tellimiskeskkonna
TELLI VEEBIST I Olerex avab elutähtsa kauba e-tellimiskeskkonna

TELLI VEEBIST I Olerex avab elutähtsa kauba e-tellimiskeskkonna

Eesti suurim kütusemüüja Olerex avab tänasest suurima võrgustikuga elutähtsa kauba e-tellimiskeskkonna. Toidu- ja esmatarbekauba võib veebist ette ära tellida ning komplekteeritud kaubakotile poole tunni pärast Olerexi tanklasse järele minna. Kokku on hetkel e-keskkonnaga liidetud 48 tanklat üle Eesti.

„Veel paar nädalat tagasi poleks me isegi osanud ette näha, et kodule lähimast tanklast saab ette tellida piima, hakkliha ning kätepesuvahendi, mis antakse kliendile üle kontaktivabalt, aga eriolukord nõuab erilisi samme ning tegime otsuse hakata pakkuma teenust, mille järele on suur nõudlus, aga mida keegi veel ei paku,“ selgitas Olerexi tegevjuht Piret Miller. „Meie huvi pole konkureerida suurte toidupoodide e-keskkondadega, vaid pakkuda põhitoiduaineid ja esmatarbekaupa, teha seda üle Eesti ka väiksemates kohtades ning tagada kiire lahendus. Esmavajalikule saab järele tulla juba kasvõi poole tunni pärast,“ ütles Miller.

Kuna mõne päevaga arendatud e-keskkonda pole jõutud veel ühendada pangalinkidega, toimub kauba eest tasumine selle kättesaamisel, aga Olerex palub seda teha võimalusel kontaktivabalt pangakaardiga. Tellitud ja ette komplekteeritud kauba saab kätte kas tankla luugist või pisipoest. Kaup pannakse kokku poole tunni jooksul pärast tellimuse kinnitamist, seejärel võib sellele järele tulla. Kuna pisipoed on avatud ööpäevaringselt, siis on kõigil võimalik valida endale sobiv ostude tegemise kellaaeg. Poest saab osta piimatooteid, lihatooteid, leiba ja saia, kohvi, suhkrut, probiootilisi puhastusvahendeid ja palju teisi tooteid.

Ette tellimise võimalus on hetkel 48 Olerexi pisipoes üle Eesti, seda ei saa laiendada tanklatele, kus pole piisava suurusega jaheala, mis tagaks toidu õigel temperatuuril säilitamise. Koostöös Eesti toidutootjatega on põhitoiduained müügil tavakaupluse hinnaga.

„Oleme tellinud ette suure kaubavaru, aga kuna teeme seda ka ise esimest korda, siis palume klientidelt juba ette mõistvat suhtumist juhuks, kui alguses mõni toode saadaval ei ole,“ lisas Miller.

E-tellimiskeskkonna leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews