1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Rimi Eesti juht: inimesed on kõige tähtsamad
Rimi Eesti juht: inimesed on kõige tähtsamad

Rimi Eesti juht: inimesed on kõige tähtsamad

Foto: Egle Loor

Täna uues Postimajas alanud Rimi jaekaubanduse visioonikonverentsil tõdes Rimi Eesti Food juht Anders Torell, et innovatsioon on vajalik, kuid sellest olulisem on inimeste väärtustamine.

Torelli sõnul  on  innovatsioonil jaekaubanduses, nagu ka paljudes teistes valdkondades, oluline roll. Innovatsiooni rakendamisel tuleb aga silmas pidada nii klientide kui ka töötajate vajadusi.

„Jaekaubandusettevõtete vahelises võidujooksus ei võida see, kes avab kõige enam uusi kauplusi, vaid ettevõte, kes oskab arvestada inimeste vajaduste ja soovidega,“ sõnas Torell. „Siinkohal pean võrdselt silmas nii ettevõtte töötajaid kui kliente,“ täiendas ta.

„Jaekaubanduselt ootavad kliendid eelkõige just nende vajadustest juhitud sortimenti, neile sobivas asukohas ja kiiret teenindust. Tänasel päeval on ostjad muutunud palju nõudlikumaks kui aastaid tagasi. Selleks, et klient sooviks kauplusse tagasi tulla, on oluline pakkuda järjekindlalt head teenindust,“ sõnas Torell. Rimi juhi arvates mängivad võtmerolli jaeketi töötajad, kes klientidega vahetult ja igapäevaselt kokku puutuvad. „Tööandja ülesandeks jääb, et töötajad usuksid ettevõtte väärtustesse ja oleksid valmis endast parimat andma. Ettevõtjal võivad ju olla säravad ideed, kuid kui töötajad neisse ei usu, ei jõua need ka klientideni.“

Rimi Eesti Food pakub tööd enam kui 2800  inimesele 84 kaupluses üle Eesti. Rimi Eesti Food turuosa on 18,5 %.

Head Uudised GoodNews