1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Uuringu „Majanduse Pulss 2014“ tulemused avalikustab KPMG
Uuringu „Majanduse Pulss 2014“ tulemused avalikustab KPMG

Uuringu „Majanduse Pulss 2014“ tulemused avalikustab KPMG

PrintVarem mitut aastat Balti riikides korraldatud uuring ”KPMG Majanduse Pulss” hõlmas tänavu Kesk- ja Ida-Euroopa kaheksat riiki ning uuringu raames küsis KPMG juhtivate ettevõtjate hinnanguid iga riigi majanduskeskkonnale, eurole, investeerimisaktiivsusele, maksukeskkonnale ja ka ettevõtete palga- ning personalipoliitikale käesoleval aastal. Uuring toimus Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Rumeenias, Slovakkias, Tšehhis ja Ungaris.

Uuringu „Majanduse Pulss 2014“ tulemused avalikustab KPMG Eestis teisipäeval, 11. novembril kell 11.00 KPMG kontoris Tallinnas (Narva mnt 5) toimuval pressibriifingul. Tulemusi tutvustavad KPMG Baltics OÜ juhatuse esimees Andris Jegers ja maksuteenuste juht Joel Zernask.

Osavõtust palutakse teatada e-posti aadressil janno@corpore.ee.

KPMG on ülemaailmne auditi-, maksu- ja nõustamisteenuseid pakkuvate ettevõtete võrgustik, mis tegutseb 155 riigis ning mille liikmesettevõtetes üle maailma töötab kokku üle 155 000 oma ala spetsialisti. KPMG Baltics on üks juhtivaid rahvusvahelisi ärinõustamisfirmasid Baltikumis. KPMG tegutseb Eestis 1992. aastast, siin töötab üle saja ning Baltikumis kokku ligi kolmsada audiitorit ning nõustajat.

Head Uudised GoodNews