1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Microsoft toetas eelmisel aastal Eestis kuut MTÜ-d
Microsoft toetas eelmisel aastal Eestis kuut MTÜ-d

Microsoft toetas eelmisel aastal Eestis kuut MTÜ-d

Microsoft annetas eelmisel aastal ligi 200 miljoni euro väärtuses sularaha, tarkvara ja teenuseid 56 365 mittetulundusühingule enam kui 140 riigis üle maailma, sealhulgas tarkvaraannetuste koguväärtus kuuele valitsusvälisele organisatsioonile Eestis oli umbes 30 000 eurot.

Uus annetusprogramm jätkab ettevõtte pea 40-aastast traditsiooni valitsusväliste organisatsioonide abistamisel. Algatuse “Tech For Social Impact” eesmärk on pakkuda igas suuruses MTÜ-dele kättesaadavat tehnoloogiat. See algatus pakub ka pilvelahendusi, nagu Azure, Dynamics 365 ja Microsoft 365.

Programm “AI For Earth” on osa programmist “AI For Good”, mis pakub tehnoloogiaid, ressursse ja teadmisi, et julgustada organisatsioone, mis tegelevad suurimate sotsiaalsete väljakutsete lahendamisega, nagu humanitaarkriisid, tervishoid, juurdepääsetavus ja jätkusuutlikkus kultuuripärandi säilitamisel. “AI For Earth” on suunatud neljale valdkonnale, mis on jätkusuutliku tuleviku saavutamiseks äärmiselt tähtsad:

  • Põllumajandus – aina kasvava maailma elanikkonna toitmine
  • Vesi – veeallikate säilitamine ja kaitse
  • Bioloogiline mitmekesisus – ohustatud loomaliikide kaitsmine väljasuremise eest
  • Kliimamuutused – kliimamuutuste mõju vähendamine kogukondadele.

Programm pakub Azure’i krediiti summas 5000, 10 000 või 15 000 USA dollarit MTÜ-dele, kelle projektid on suunatud ülemaailmsete keskkonnaväljakutsete lahendamisele.

Head Uudised GoodNews