1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Alexela avas Eesti hetkel ainukese paaditankla siseveekogudel
Alexela avas Eesti hetkel ainukese paaditankla siseveekogudel

Alexela avas Eesti hetkel ainukese paaditankla siseveekogudel

Alexela PaaditanklaAlexela Oil koostöös Oiu Jahtklubiga avas eelmisel nädalal Võrtsjärve ääres Oiu sadamas paaditankla. Tegemist on hetkel ainukese paaditanklaga Eesti siseveekogudel. Tankida saab bensiini 95 ja diislikütust.

Alexela Oili tegevjuhi Ain Kuusiku sõnul on äsja avatud Oiu sadama paaditankla asukoht valitud strateegiliselt suuremate veeliiklussõlmede lähedusse, et pakkuda Eesti siseveekogudel, eelkõige Võrtsjärvel, Emajõel ja Peipsi järvel, liiklevatele alustele kvaliteetset ja mugavat teenust. „Paadiomanikud on juba lühikese aja jooksul Alexela uue paaditankla vastu üles näidanud elavat huvi, mis näitab, et tegemist on vajaliku teenusega. Plaanime sarnaseid tanklaid rajada veel mujalgi Eestis,“ lisas Kuusik.

Alexela Oiu sadama tankla on tankimiseks avatud olnud juba 21. maist. Tankla on avatud maist oktoobrini esmaspäevast neljapäevani kell 11:00 – 19:00 ja reedest pühapäevani kell 10:00 – 21:00.

Alexela Oil kuulub Alexela Gruppi ja on Eesti kõige suurem tanklakett, ettevõtte 60-st tanklast on automaattanklaid 55. 1993. aastal rajatud tanklakett annab täna tööd ligi sajale inimesele üle Eesti. Ettevõtte käive ulatus eelmisel aastal ligi 134 miljoni euroni. Alexela Oili tanklad kannavad märki „Aus kütus“, mis kinnitab, et Alexela tasub riigile kõik maksud, täites nii oma kohustusi riigi ja ühiskonna ees.

Head Uudised GoodNews