1. Avaleht
  2. Toode
  3. Eestis tuli müügile unikaalne disainkõlar
Eestis tuli müügile unikaalne disainkõlar

Eestis tuli müügile unikaalne disainkõlar

Audio Wireless-360 (1)Täna tuleb Eestis müügile Samsungi juhtmevaba disainkõlar Wireless Audio-360. Kõlaris on kasutusel uudne Ring Radiator tehnoloogia, mis võimaldab muusikal levida 360 kraadi ulatuses.

Samsung Eesti juhi Toomas Tiitsi sõnul on kõlaris kasutusel uusim tehnoloogia, mis tagab, et kõlarist mängitav heli jõuab võrdväärsel tugevusel igasse toa nurka. „Tegemist on kõrge kvaliteediga juhtmevaba kõlariga, mis pakub parimat võimalikku muusikaelamust. Kõlar on disainitud selliselt, et seda saab ka lakke riputada,“ lisas Tiits.

Audio Wireless-360 (4)Kõlaris kasutusel olev Ring Radior tehnoloogia tagab ideaalse tasakaalu kõrgete nootide ja bassi vahel igas toas nurgas. Lisaks saab kõlariga ühendada erinevaid seadmeid läbi bluetoothi’i või WiFi. Rakendus Multiroom võimaldab kõlarit juhtida ka nutitelefonist ning kui Multiroom toega kõlareid on rohkem, saab soovi korral nendes kõigis mängida muusikat samaaegselt.

 

Audio Wireless-360 (5)Kõlarite välispind on kaetud esmaklassiliste materjalidega ning disain on aerodünaamiline ja elegantne, mistõttu sobitub kõlar igasugusesse interjööri. 181 millimeetrit lai ja 422 millimeetrit kõrge Wireless Audio-360 kõlar võib rippuda laes või seista põrandal.

Eestis tuleb müügile kõlarimudel Wireless Audio-360 R7, mille hind on 399 eurot. Mudel on saadaval kahes värvitoonis, musta ja valgena, ning seda on võimalik soetada suurematest elektroonikapoodidest.

Head Uudised GoodNews