1. Avaleht
  2. Majandus
  3. EMT ja Spotify koostöö toob eksklusiivsed pakkumised EMT klientideni
EMT ja Spotify koostöö toob eksklusiivsed pakkumised EMT klientideni

EMT ja Spotify koostöö toob eksklusiivsed pakkumised EMT klientideni

IMG_0719Alates tänasest saavad EMT kliendid liituda enam kui 20 miljonit muusikapala sisaldava Spotify Premium paketiga aastaks kuutasuta. Samuti ühendavad EMT ja Tallinn Music Week jõud Eesti muusika tutvustamiseks Spotify kasutajate hulgas.

Eesti Telekomi erakliendi- ja turundusüksuse direktori Piret Mürk-Dubout sõnul on kogu maailmas igapäevase muusikatarbimise harjumus liikumas CD-plaaditelt ja muusikakogu sisaldavatelt pleieritelt mobiilsetesse seadmetesse.

“Koostöös Spotify’ga pakume oma klientidele võimalust kuulata mobiilsetes seadmetes maailma parimat ja suurimat muusikavalikut reklaamivabalt ja kõrge edastuskvaliteediga. EMT Internetiga on lemmikstaarid ja uus muusika Sinuga alati kaasas“, lausus Piret Mürk-Dubout.

“Eesti muusikahuvilistele on Spotify ehk maailma populaarseim legaalse muusika striimimise teenus tuttav juba pisut üle aasta, koostöö Eesti juhtiva mobiilsideoperaatoriga annab siinsele muusikahuvilisele võimaluse liituda meie Premium paketiga ja kuulata oma lemmiklugusid ja –muusikat kõikjal –kodus, teel olles, sportides või lähedastega meeldivalt aega veetes,“ ütles Spotify strateegiliste partnerluste üksuse juht Martin Larsson.

EMT paneb koos Tallinn Music Weeki tiimiga õla alla ka Eesti artistide muusika tutvustamisele Spotify muusikavaramus ja uut muusikat tutvustavates žanri- ning teemapõhistes playlistides.

“Eesti muusikat – nii uusi tegijaid kui ka päris kullavaramusse kuuluvaid salvestisi leiab Spotifyst iga päevaga aina rohkem ja rohkem. Usun, et inimeste muusikakuulamisharjumused on järgnevatel aastatel üle maailma tugevalt muutumas, kümne lemmikartisti asemel kuulatakse pigem sadu põnevaid tegijaid, žanripiirid avarduvad ja uus muusika jõuab suurema hulga kuulajaskonnani. See on mõistagi väga hea uudis Eesti suguse väikese, aga põneva muusikaturu jaoks, kus andekaid heliloojaid ja muusikuid palju”, ütles Helen Sildna.

“Rõõm, et EMT on võtnud oma südameasjaks nii viimaste aastate üha kiiremini üle ilma leviva uudse ja ülimugava muusikakanali Spotify tutvustamise kui ka koos sellega Eesti muusika propageerimise. Eesti muusika on saanud endale EMT näol väga hea sõbra,” lisas Sildna.

EMT Internet telefonis või Internet arvutis paketiga saab Spotify Premiumi kuni aastaks hinnaga 0 €/kuus. EMT pakkumisega saavad liituda ka tänased Spotify Premium paketi kasutajad. Selleks tuleb praegune tellimus Spotify keskkonnas lõpetada ning aktiveerida konto uuesti EMT iseteeninduses.

Premium paketi tänastele kasutajatele ning klientidele, kes eelistavad tähtajalise lepinguga mitte liituda, pakuvad EMT ja Spotify võimalust tasuda igakuist 6,99 euro suurust kuutasu kõrgekvaliteedilise muusika kuulamise eest EMT arvel. Seeläbi saab Premium paketiga liituda ka ilma krediitkaarti kasutamata.

Kõrgeima tasemega Premium paketis on kõik enam kui 20 miljonit muusikapala ning žanri- ja meeleolupõhised Spotify playlistid saadaval parima kvaliteediga ilma vahepealsete reklaamipausideta. Samuti pakub Premium pakett võrreldes Spotify tasuta versiooniga rohkem võimalusi, sh võimalust salvestada muusikapalasid arvutisse, mobiiltelefoni või tahvelarvutisse.

EMT koostööpartneril Spotify´l on üle maailma 57 riigis enam kui 40 miljonit kasutajat, teenusega on liitunud nii maailma juhtivad kui ka iseseisvad ja väiksemad plaadifirmad.

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews