1. Avaleht
  2. Majandus
  3. FIRMABÄND! Firmabänd 2016 võitja selgub juba sel reedel suurel finaalkontserdil!
FIRMABÄND! Firmabänd 2016 võitja selgub juba sel reedel suurel finaalkontserdil!

FIRMABÄND! Firmabänd 2016 võitja selgub juba sel reedel suurel finaalkontserdil!

firmabnd2016_105Firmabänd tegutseb egiidi all „Kontorirotist rokkstaariks!“. Seekordse firmabändide võistluse finalistid on ettevõtetest Wow Events, Transferwise, Bauhof, Astangu Kutserehabilitatsioonikeskus, AHHAA Teaduskeskus, Bigbank ja Tenniseklubi Pallas.

„Firmabändide finaalkontserdile eelnes kaks eelvooru. Kokku osales eelvoorudes 13 värvikat fimabändi, neist seitsmega kohtume juba sel reedel Rock Café´s“, ütleb Firmabänd 2016 peakorraldaja Lea Adrikorn. „Firmabändide tase on aasta aastalt üha kõrgem. Ka ei saa mainimata jätta, et eelvoorudes on lisaks bändidele olnud kohal ka väga toetav publik, senised kontserdid on igati õnnestunud ning rahuolevaina on klubist lahkunud nii esinejad kui ka kaasaelajad“, jätkab Adrikorn.

firmabnd2016_107

Tõestuseks, et Firmabänd on igati vajalik ja oodatud sündmus on ka fakt, et pooled sel aastal üles astuvate bändide hulgast osalesid Firmabändi konkursil ka eelmisel aastal. Ning Firmabänd 2016 ei ole ainult pidu bändiliikmetele. Kolleegid, sõbrad, pereliikmed on oodatud publikuks. Omalt poolt on kindlasti lubanud kaasa elama tulla ning auhinnad laval võistlevatele bändidele välja pannud Tallink, Saku Õlletehas, Captain Morgan, maailma suurim ärijuhtimisvõistlus Global Management Challenge ning heategevusjooks Rat Race. Kõhutäite eest heliproovides ning kontserdi ajal hoolitsevad Põltsamaa Felix ja Reval Cafe. Firmabänd 2016 ametlik telekanal on TV3.

firmabnd2016_41

Laval juhib vägesid saatejuht ning ansambli Köömes solist Aleksander Ots, zürii töö eest, kuhu kuuluvad Kaie Sauga, Kerttu Jukkum ning Emil Rutiku, vastutab Nordic Aviation Group´i juhatuse liige Erik Sakkov.

Parim firmabänd 2016 selgub zürii arvamuse ja publiku eelistuse kombinatsioonina Rock Cafés 25.03.2016. Õhtu lõpetab Sõrpuse Puiestee, kes tähistab samaks ka oma 15 juubelit.

Head Uudised GoodNews