1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Kaubamärgivahetus tõi kaasa Circle K teenindusjaamade külastajarekordid
Kaubamärgivahetus tõi kaasa Circle K teenindusjaamade külastajarekordid

Kaubamärgivahetus tõi kaasa Circle K teenindusjaamade külastajarekordid

Aprillis alanud Statoili teenindusjaamade kaubamärgivahetus on lõpule jõudnud ning Circle K avamispakkumised on toonud jaamadesse rekordarvu külastajaid. Eelmise nädala lõpus sai uue punase kuue Aravete teenindusjaam Järvamaal ning samal ajal alustati automaatjaamade rebrändimisega, millega jõutakse lõpule novembriks.

Circle K Eesti peadirektori Kai Realo kinnitusel on kõigis Eesti jaamades purustatud Circle K avamispäeval külastajarekord. “Näiteks Põlva linnas, kus elab pisut üle 5000 elaniku, tehti avapäeval ligi 4000 ostutehingut,” rääkis Realo. “Ennekõike just väiksemates linnades oli tegemist tõelise kogukonnaüritusega, kus eeskavadega astusid üles kohalikud esinejad ja muidugi ka meie oma töötajad.”

Avapäevadel kasvas poekülastajate arv võrreldes tavapärasega keskmiselt 300%, seejuures osteti pagaritooteid 26 korda, hot doge 9 korda, kuumi jooke 3 korda ja kütust 2,5 korda rohkem kui tavapäevadel.

“Oleme täisteenindusjaamades rebrändimise töödega lõpetanud ja alustame nüüd automaatjaamade uuendamisega. Paaris teenindusjaamas ootavad aga viimased ehitustööd siiski aega millal meie jaamade tankimisala varikatuste all elavad suitsupääsukeste pojad piisavalt suureks, et iseseisvuda ja pesast lahkuda,” rääkis Realo.

“Tagasiside klientidelt on kaubamärgi vahetusele olnud positiivne, uuendused on kiirelt omaks võetud. Meie sooviks on pakkuda oma klientidele kvaliteetseid ja unikaalseid tooteid ning suurepärast teenindust ning see ei muutu ka uue kaubamärgi kasutuselevõtuga. Panustame jätkuvalt tootekategooriatesse, mille poolest meid hinnatakse ehk pakume kvaliteetset kütust ja autopesu ning väga head kohvi ja toitu,” rääkis Realo.

Kõik Statoili teenindusjaamad Euroopas võtavad kasutusele kaubamärgi Circle K, millest saab omanikfirma Alimentation Couche-Tard globaalne mugavuspoodide ja tanklate kaubamärk.

Head Uudised GoodNews