1. Avaleht
  2. Toode
  3. ESIMESENA! LG toob esimesena 4K OLED telerid Eestisse
ESIMESENA! LG toob esimesena 4K OLED telerid Eestisse

ESIMESENA! LG toob esimesena 4K OLED telerid Eestisse

LG 4K OLED 2Maailma esimene 4K OLED teleritootja tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) toob oma revolutsioonilise toote Eestisse. 65- ja 55-tollise ekraanisuurusega LG 4K OLED telerimudelitel 65EC970V ja 55EG920V on parim hetkel olemasolev ekraanitehnoloogia – nõgus paneel, mis koosneb orgaanilistest valgust eraldavatest Ultra HD kvaliteediga dioodidest.

LG 4K OLED telerid kasutavad patenteeritud WRGB tehnoloogiat, mis tagab elutruud värvid ning lõputu kontrastisuhte. Rikkamad, erksamad ja naturaalsed toonid koos isehelenduvate pikslitega garanteerivad sügavama musta värvi ning parem reageerimiskiirus aitab näidata liikuvaid pilte ilma vilkumise ja hägustumiseta.

LG 4K OLED 4LG 4K OLED teleri nõgus ekraan muudab selle kinosarnaseks ja stiilseks ning LG mitmekanaliline ULTRA SURROUND helisüsteem pakub teleri suursugususele vastavat helikvaliteeti. Tunnustatud audioeksperdi Harman Kardoniga koostöös loodud ULTRA SURROUND loob vaatajatele rikka ja detailse keskkonna teleri vaatamiseks.

Lisaks paremale pildikvaliteedile on 55EG920V ka varustatud LG patenteeritud nutiteleri platvormiga webOS 2.0. webOS 2.0 alglaadimise aeg on vähenenud kuni 60 protsenti ning sisule ligipääs on tehtud tunduvalt sujuvamaks ja kiiremaks. Lisaks on uuel webOS 2.0 My Channels funktsioon, mis lubab kasutajatel kohandada oma lemmikkanaleid peamenüü jaoks. WebOS 2.0 on ka kiirem sisse lülitada – avalehe sisselülitamise ja rakenduste käivitamise aega on vähendatud 70%.

Head Uudised GoodNews