1. Avaleht
  2. Toode
  3. Müügile tulevad Samsungi kaardus edge-ekraaniga telefonid
Müügile tulevad Samsungi kaardus edge-ekraaniga telefonid

Müügile tulevad Samsungi kaardus edge-ekraaniga telefonid

00_SM-N915F_Standard_LargeSamsung Electronics teatas, et revolutsioonilise ekraaniga nutitelefon Galaxy Note Edge on alates sellest nädalast müügil ka Eestis.

Samsungi esimesi kaardus edge-ekraaniga nutitelefone on operaatorite esindustes ja suuremates elektroonikapoodides esialgu saadaval piiratud koguses.

„Meil on hea meel tutvustada Eesti turul Galaxy Note Edge’i,“ ütles Maris Kikans, Samsung Electronics Baltics’i mobiilsete seademete juht. „Samsung on tehnoloogiatööstuse liider, rajades teed paljudele innovaatilistele toodetele – seda tõestab taas kord Galaxy Note Edge. Usun, et Galaxy Note Edge rahuldab ka väga nõudliku tarbija vajadusi,“ lisas Kikans.

w5_SM-N915F_Standard_LargeGalaxy Note Edge viib mobiiltelefoni uuele tasemele oma ainulaadse edge-ekraaniga, mis pakub selle kasutajatele enneolematuid võimalusi. Note Edge sisaldab funktsioone, mis muudavad nutitelefoniga igapäevaste ülesannete täitmise ning mitme programmi ühel ekraanil samaaegselt kasutamise senisest mugavamaks. Nutitelefoni ainulaadne kaardus edge-ekraan võimaldab kiiret juurdepääsu tihemini kasutatavatele rakendustele, teadetele ja teistele seadme funktsioonidele lihtsa pöidlatõmbega, isegi kui „ekraan“ on suletud. Kasutajad võivad vastu võtta teateid ka otse edge-ekraanil, vaadates samal ajal häirimatult videoid, lisaks on kaamerat kontrollivad nupud paigaldatud ekraani kaardus osale nii, et kasutajad saavad segamatult soovi korral jäädvustada ja salvestada oma erilisi hetki. Ainulaadne ekraan aitab kasutajatel väljendada oma personaalsust ja stiili, võimaldades kujundada ekraani oma isikupäraste tekstide ja piltidega.

Samsung Galaxy Edge tuleb Eestis müügile mustas ja valges korpuses, orienteeruv hind on 799 eurot. Lisainfot leiab aadressilt www.samsungmobilepress.com .

Samsung Electronics Co., Ltd. on suunanäitaja tehnoloogia vallas, aidates uuenduslike ideede ja tehnoloogiate kaudu kujundada tulevikku. Samsung on eesrinnas telerite, nutitelefonide, kantavate seadmete, tahvelarvutite, kaamerate, digiseadmete, printerite, meditsiiniseadmete, võrgusüsteemide ja pooljuhtide valdkonnas. Uuendused tervishoius ja nutikodu on vaid paar näidet lahendustest, mille kaudu Samsung on saavutanud juhtpositsiooni Internet of Things ehk asjade interneti (nutistu) valdkonnas. Ettevõttes töötab kokku 307 000 inimest 84 riigis. Rohkem informatsiooni ametlikul veebilehel www.samsung.com ja blogis global.samsungtomorrow.com.
1999. aastal asutatud tütarettevõte Samsung Electronics Baltics tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus, esindades turul juhtivat tehnoloogiabrändi. Ettevõttel on kolmes Balti riigis 150 töötajat. Lisateavet saab veebilehelt www.samsung.ee.

Head Uudised GoodNews